• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Raikas perunasalaatti

Raikas perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 279 kcal / annos (370g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä perunat ja kuutioi tai lohko ne. Hienonna sipuli.
  2. Paista perunoita rasvassa pannulla. Lisää sipuli ja paista vielä hetki. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kuutioi tomaatit. Sekoita tomaattien joukkoon sitruunanmehu, oliiviöljy, hienonnetut yrtit ja peruna-sipuliseos.
  4. Tarjoa raikas perunasalaatti grillattujen makkaroiden, pihvien tai kalan kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Perunasalaattiin käy hyvin edellispäivänä keitetyt, ylijääneet perunat.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 370g100 g

  • 279 kcal1 170 kJ
  • Proteiinia19,3 g
  • Hiilihydraatteja31,6 g
  • Rasvaa8,25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua