• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Rapea kookostofuReseptin takana bloggaaja

Rapea kookostofu

Hyvin marinoidun ja rapeaksi paistetun tofun kanssa maistuvat kardemumma-maapähkinäkastike, paistetut kasvikset ja riisinuudeli. Resepti on Potluck by one -blogista.

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 2pktkiinteää tofua
    • 2rkloliiviöljyä
    • 2rklseesamiöljyä
    • 2rklvettä tai omenatäysmehua
    • 1rklriisiviinietikkaa
    • 1tlhunajaa
    • 1/2tlsriracha-chilikastiketta
    • 1pskookoshiutaleita
    • oliiviöljyä paistamiseen

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi tofu.
  2. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Tarkista maku.
  3. Anna tofun marinoitua mielellään yön yli.
  4. Levitä kookoshiutaleita laakealle lautaselle.
  5. Kuumenna pannulla oliiviöljyä ja seesamiöljyä. Pyörittele tofuviipaleet kookoshiutaleissa ja paista, kunnes ne ovat saaneet kauniisti väriä. Tarjoa kardemumma-maapähkinäkastikkeen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Valmista rapean kookostofun kanssa kardemumma-maapähkinäkastiketta, jonka resepti on peräisin Potluck by one -blogista ja löytyy K-Ruoka.fi:stä.

Kommentoi

Arvosana reseptille