Rapea kookostofu
Hyvin marinoidun ja rapeaksi paistetun tofun kanssa maistuvat kardemumma-maapähkinäkastike, paistetut kasvikset ja riisinuudeli. Resepti on Potluck by one -blogista.
- 30 - 60 min
Ainekset
- 2pktkiinteää tofua
- 2rkloliiviöljyä
- 2rklseesamiöljyä
- 2rklvettä tai omenatäysmehua
- 1rklriisiviinietikkaa
- 1tlhunajaa
- 1/2tlsriracha-chilikastiketta
- oliiviöljyä paistamiseen
Valmistus
30 - 60 min- Viipaloi tofu.
- Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Tarkista maku.
- Anna tofun marinoitua mielellään yön yli.
- Levitä kookoshiutaleita laakealle lautaselle.
- Kuumenna pannulla oliiviöljyä ja seesamiöljyä. Pyörittele tofuviipaleet kookoshiutaleissa ja paista, kunnes ne ovat saaneet kauniisti väriä. Tarjoa kardemumma-maapähkinäkastikkeen kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Valmista rapean kookostofun kanssa kardemumma-maapähkinäkastiketta, jonka resepti on peräisin Potluck by one -blogista ja löytyy K-Ruoka.fi:stä.Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi