• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Reiskan rieskat

Reiskan rieskat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 229 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 2dlhiivaleipävehnäjauhoja
    • 1dlruisjauhoja
    • 1tlleivinjauhetta
    • 1/2tlsuolaa
    • 2dlpiimää
    • 2rkljuoksevaa margariinia

Valmistus

alle 30 min
  1. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää piimä ja margariini.
  2. Levitä leivinpaperiarkki uunipellille ja ripottele sille vähän jauhoja. Taputtele taikinasta leivinpaperin päälle neljä rieskaa ja pistele ne haarukalla.
  3. Paista rieskat 225 asteessa 10-15 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 229 kcal957 kJ
  • Proteiinia7,13 g
  • Hiilihydraatteja31,2 g
  • Rasvaa8,02 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua