Hyppää sisältöön
Yrttikuorrutettu lampaan sisäfileeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Yrttikuorrutettu lampaan sisäfilee

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton
Yrttikuorrutettu lampaan sisäfilee valmistuu nopeasti pannulla ja uunissa. Suussa sulavan pehmeät sisäfileet kuorrutetaan persiljalla, basilikalla ja parmesaanilla.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kananmunaton

Ainekset

5 annosta
  • n. 500 g lampaan tai karitsan sisäfileitä (tuore tai pakaste)
  • oliiviöljyä ja voita paistamiseen
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 tl mustapippuria

Kuorrutus

  • 1 dl tuoretta persiljaa
  • 15 basilikan lehteä
  • 1 dl parmesaania raastettuna
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1/2 dl oliiviöljyä

Ravintosisältö

  • Energia
    1 096 kJ / 262 kcal
  • Rasva
    20,5 g
  • josta tyydyttynyttä
    7,2 g
  • Hiilihydraatit
    0,5 g
  • josta sokereita
    0,1 g
  • Proteiini
    19,1 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Jos käytät pakastettuja sisäfileitä, anna niiden sulaa jääkaapissa yön yli. Pura fileet pakkauksesta ja jätä huoneenlämpöön noin tunniksi.
  2. Kuivaa fileet talouspaperilla, poista kalvot ja ruskista nopeasti voi-öljyseoksessa kuumalla pannulla. Nosta fileet uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Soseuta persilja, basilika, parmesaani, valkosipulinkynnet ja oliiviöljy tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa.
  4. Levitä kuorrutus fileiden päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 8–10 minuuttia, kunnes fileiden sisälämpötila on 52–55 astetta (medium) tai 58–60 astetta (kypsä). Peitä vuoka foliolla ja anna vetäytyä 5–10 minuuttia. Leikkaa fileet viipaleiksi. Tarjoa yrttikuorrutetut sisäfileet esimerkiksi paistetun varsiparsakaalin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (60 arviota)

  • Yrttien ystävä
    1 vuosi sitten
    Todella herkullinen ja maukas. Lisäksi nopea valmistaa. Tätä teemme ehdottomasti toistekin.
  • Hitsi ku olj kiire
    7 vuotta sitten
    Helppo, nopea ja kerrassaan hyvää. Resepti toimii erinomaisesti!