• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Rukiinen puolukkajuustokakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Rukiinen puolukkajuustokakku

  • 12 annosta
  • yli 60 min
  • 239 kcal / 100 g

Ainekset

12 annosta

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Pane liivatelehdet likoamaan runsaaseen, kylmään veteen.
  2. Hienonna hapankorput esimerkiksi monitoimikoneen leikkuuterällä. Sulata voi. Sekoita voin joukkoon hapankorput, fariinisokeri ja maito. Vuoraa irtopohjavuoan pohja (halkaisija 24 cm) leivinpaperilla ja painele seos vuoan pohjalle. Siirrä vuoka jääkaappiin.
  3. Vatkaa vaniljakastike löysäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja sokerit. Kuumenna mehu ja liuota siihen puristetut liivatelehdet. Kaada liivateseos täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen. Lisää kohmeiset puolukat ja sekoita kevyesti. Kaada täyte vuokaan. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 239 kcal998 kJ
  • Proteiinia3,82 g
  • Hiilihydraatteja27 g
  • Rasvaa12,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua