• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sienicappuccino

Sienikeitto muuttuu näyttäväksi alkuruoaksi, kun tarjoat sen kahvikupista ja valmistat keiton pinnalle maitovaahdon cappuccinon tapaan.
Sienicappuccino
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 65 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Vaahto

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna sipuli ja herkkusienet. Pane herkkusienet ilman rasvaa kuumaan paistinpannuun ja kiehauta niistä neste pois. Lisää pannuun voi ja sipulisilppu. Ruskista hetki ja ripottele pinnalle vehnäjauhot. Sekoita hyvin ja kaada seos kattilaan.
  2. Kaada joukkoon vesi, kuumenna ja sekoita koko ajan. Keitä noin 5 minuuttia sekoitellen. Kaada joukkoon kerma ja kuumenna. Mausta fondilla, soijalla ja mustapippurilla.
  3. Vaahdota kuumennettu maito sauvasekoittimella. Jaa keitto kuumennettuihin annoskulhoihin tai teekuppeihin ja peitä keiton pinta maitovaahdolla. Tarjoa sienicappuccino heti lämpimän Pirkka patongin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 65 kcal270 kJ
  • Proteiinia1,6 g
  • Hiilihydraatteja4,4 g
  • Rasvaa4,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille