Sienicappuccino
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kananmunaton
Sienikeitto muuttuu näyttäväksi alkuruoaksi, kun tarjoat sen kahvikupista ja valmistat keiton pinnalle maitovaahdon cappuccinon tapaan.
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
1 | sipuli tai |
2 rs (à 200 g) | tai |
2 rkl | tai |
3/4 dl | vehnäjauhoja tai |
9 dl | vettä tai |
1 dl | tai |
n. 3 rkl | riista-kantarellifondia tai |
1 tl | soijakastiketta tai |
mustapippuria tai | |
Vaahto | |
---|---|
2 dl | tai |
Valmistus
alle 30 min
Hienonna sipuli ja herkkusienet. Pane herkkusienet ilman rasvaa kuumaan paistinpannuun ja kiehauta niistä neste pois. Lisää pannuun voi ja sipulisilppu. Ruskista hetki ja ripottele pinnalle vehnäjauhot. Sekoita hyvin ja kaada seos kattilaan.
Kaada joukkoon vesi, kuumenna ja sekoita koko ajan. Keitä noin 5 minuuttia sekoitellen. Kaada joukkoon kerma ja kuumenna. Mausta fondilla, soijalla ja mustapippurilla.
Vaahdota kuumennettu maito sauvasekoittimella. Jaa keitto kuumennettuihin annoskulhoihin tai teekuppeihin ja peitä keiton pinta maitovaahdolla. Tarjoa sienicappuccino heti lämpimän Pirkka patongin kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,9(74 arvostelua)
- alle 30 min4,4(25 arvostelua)
- alle 30 min4,0(22 arvostelua)
- alle 30 min3,9(13 arvostelua)
- alle 30 min4,8(28 arvostelua)
- alle 30 min3,3(22 arvostelua)
- alle 30 min3,9(8 arvostelua)
- alle 30 min3,7(46 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 2,1 (8 arvostelua)
- ItäTimo1 vuosi sittenKuulostaa kirotulta