• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sillitartarkakku

Sillitartarkakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 annosta
  • yli 60 min
  • 176 kcal / annos (115g)

Ainekset

12 annosta

Koristeeksi

    • salaattia
    • kirsikkatomaatteja
    • tilliä
    • karambolaa
    • limettiä

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja kuutioi ne. Hienonna valutetut sillipalat. Kuutioi leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi. Leikkaa irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle leivinpaperi ja ripottele puolet leipäkuutioista vuoan pohjalle.
  2. Sekoita ranskankerma, kaprikset, hienonnettu tilli ja ruohosipuli keskenään. Mausta mustapippurilla. Lisää joukkoon jäähtyneet perunakuutiot, hienonnettu silli ja loput leipäkuutiot. Sekoita varovasti.
  3. Kaada seos vuokaan leipäkuutioiden päälle ja anna maustua kylmässä yön yli. Koristele kakku tillillä ja vadin reunat halutessasi salaatinlehdillä, kirsikkatomaateilla, karambolaviipaleilla ja limetinlohkoilla. Tarjoa sillitartarkakku noutopöydässä tai alkuruokana.

Ravintosisältö perannos 115g100 g

  • 176 kcal737 kJ
  • Proteiinia6,3 g
  • Hiilihydraatteja19,4 g
  • Rasvaa28,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille