• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sipuliset pestopatongit

Sipuliset pestopatongit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 198 kcal / 100 g

Ainekset

Taikina

Täyte

Päälle

    • 2dljuustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Lisää suola, osa jauhoista ja öljy. Alusta taikinaan vähitellen loput jauhot. Kohota taikinaa kulhossa liinan alla 15-30 minuuttia.
  2. Valmista täyte. Kuullota sipulikuutiot pestotilkassa pehmeiksi. Lisää loppu pestokastike ja sekoita tasaiseksi.
  3. Jaa taikina kolmeen osaan ja kauli palat noin 25 x 35 cm:n kokoisiksi suorakaiteiksi levyiksi. Levitä täyte tasan levyille ja rullaa vähän vinosti patongeiksi. Kohota patongit liinan alla muhkeiksi.
  4. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista sipuliset pestopatongit 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 198 kcal826 kJ
  • Proteiinia7,2 g
  • Hiilihydraatteja25,1 g
  • Rasvaa7,46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille