Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
K-Ruoka.fi uudistuu. Käytät uutta versiota.Uudistamme K-Ruoka.fi:tä ja käytät palvelun uutta beta-versiota.
Anna palautetta tai lue uudistuksesta.lue lisää uudistuksesta.
Sipuliset pestopatongitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sipuliset pestopatongit

Pestolla täytetyt patongit maistuvat niin aamu- kuin iltapalaksi.

Ainekset

    Taikina

    Täyte

    Päälle

      • 2dljuustoraastetta

    Valmistus

    alle 30 min
    1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen. Lisää suola, osa jauhoista ja öljy. Alusta taikinaan vähitellen loput jauhot. Kohota taikinaa kulhossa liinan alla 15–30 minuuttia.
    2. Valmista täyte. Kuullota sipulikuutiot pestotilkassa pehmeiksi. Lisää loppu pestokastike ja sekoita tasaiseksi.
    3. Jaa taikina kolmeen osaan ja kauli palat noin 25 x 35 cm:n kokoisiksi suorakaiteiksi levyiksi. Levitä täyte tasan levyille ja rullaa vähän vinosti patongeiksi. Kohota patongit liinan alla muhkeiksi.
    4. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista sipuliset pestopatongit 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

    Kategoriat

    Kommentoi

    Arvosana reseptille