• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sitruunainen katkarapu-pinaattipasta

Sitruunainen katkarapu-pinaattipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 466 kcal / annos (350g)

Ainekset

4 annosta

Koristeeksi

    • 1dlkevätsipulia
    • 1sitruunan raastettu kuori

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.
  2. Paahda cashewpähkinöitä pannulla ilman rasvaa. Kaada joukkoon kookoskerma ja sitruunanmehu. Mausta puristetulla valkosipulinkynnellä, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Mittaa joukkoon suuruste ja kuumenna. Sekoita kastikkeen joukkoon sulatetut katkaravut ja huuhdotut, hieman hienonnetut pinaatinlehdet.
  4. Nosta pasta tarjoilukulhoon ja kaada kastike päälle. Koristele hienonnetulla kevätsipulilla ja sitruunankuoriraasteella.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 466 kcal1 930 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja53 g
  • Rasvaa20 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 8 arvostelua