• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Pinaatti-sitruuna-ricottatuorepastaReseptin teki kumppani

Pinaatti-sitruuna-ricottatuorepasta

Tuorepasta on pikaruokaa parhaimmillaan. Yksinkertainen ja nopea kastike syntyy tuoreesta pinaatista, sitruunasta ja ricotasta.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 75gtuoreita pinaatinlehtiä
    • 1sitruuna
    • 1pkttuorepastaa
    • 1/2tlsuolaa
    • 1rklöljyä
    • 1/2rs(à 250 g)ricottajuustoa
    • 1dlparmesaaniraastetta
    • 1/4tlmustapippuria

Lisäksi

    • parmesaaniraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Huuhtele pinaatit ja kumoa kiehuvaan veteen. Kun vesi alkaa uudestaan kiehua, valuta pinaatit lävikössä. Raasta sitruunan kuori hienoksi raasteeksi. Purista mehu talteen.
  2. Keitä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta, ja lisää pastaan joukkoon öljy, ricotta, parmesaaniraaste, mustapippuri, sitruunanmehu ja -raaste sekä pinaatit. Sekoita hyvin.
  3. Tarjoa heti parmesaaniraasteen kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 82 arvostelua
  • Lihansyöjäjokayrittäävähentää2.9.2017

    Pinaatti meni ihan piloille tosta keittämisestä ja ricottajuusto ei maistunut miltään..meillä aukesi nakkipaketti tämän ruuan jälkeen

  • schwifty30.8.2017

    Sitruunan kanssa kannattaa olla varovainen jos ei tiedä kuinka vahvasta sitruunan mausta tykkää. Muuten resepti oli nopea ja helppo valmistaa. Hyvän makuista tuli.