• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Suklaa-vadelma-toscakakku

Suklaa-vadelma-toscakakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta
    • 2Pirkka kananmunaa
    • 1 1/2dlsokeria
    • 75gvoita tai leivontamargariinia
    • 1 1/2dlvehnäjauhoja
    • 1dlkaakaojauhetta (tummaa)
    • 2tlleivinjauhetta
    • 1tlvanilliinisokeria
    • 1dlPirkka kevytmaitoa
    • 4dl(200 g)Pirkka vadelmia (pakaste)

Kuorrutus

    • 1ps(125 g)Pirkka cashewpähkinöitä
    • 1dlPirkka mantelilastuja
    • 1dlsokeria
    • 75gvoita tai leivontamargariinia
    • 1 1/2rklvehnäjauhoja
    • 2rklPirkka kevytmaitoa

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiinnitä irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle leivinpaperi ja voitele reunat margariinilla.
  2. Vaahdota munat ja sokeri keskenään. Lisää sulatettu rasva. Sekoita jauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vanilliinisokeri keskenään. Lisää jauhoseos siivilän läpi taikinaan vuorotellen maidon kanssa.
  3. Kaada taikina vuokaan ja ripottele pinnalle jäiset marjat. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 35 minuuttia.
  4. Halkaise cashewpähkinät pitkittäin ja rouhi niitä hieman. Mittaa kuorrutuksen kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta. Levitä kuorrutus puolikypsän piirakan päälle. Jatka paistamista uunin keskitasolla 200 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes piirakka on kypsä ja kuorrutus on saanut hieman väriä. Irrota kakku vuoasta hieman jäähtyneenä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1