Hyppää sisältöön
Suolapähkinänäkkileipä Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Suolapähkinänäkkileipä

  • Annosmäärä1 pellillinen
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Herkullinen suolapähkinänäkkileipä on helppo valmistaa. Se sopii tarjottavaksi sellaisenaan tai juustopöydässä.
  • Laktoositon
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

1 pellillinen

Ravintosisältö

  • Energia
    1 669 kJ / 399 kcal
  • Rasva
    24,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,7 g
  • Hiilihydraatit
    26,3 g
  • josta sokereita
    1,9 g
  • Proteiini
    14,5 g
  • Suola
    1,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna turvota 30 minuuttia. Öljyä leivinpaperi ja levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille mahdollisimman ohueksi levyksi.
  2. Paista levyä 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti 15 minuuttia.
  3. Leikkaa levy heti uunista ottamisen jälkeen pieniksi paloiksi (36 kpl) ja jäähdytä ritilän päällä. Tarjoa sellaisenaan tai esimerkiksi juustopöydässä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,6 (42 arviota)

  • Pähkinäinen
    7 vuotta sitten
    Kuinka kauan näkkäri säilyy hyvänä kaapissa (esim. paperipussissa tai metallirasiassa)?
  • K-Kuluttajapalvelu
    7 vuotta sitten
    Pähkinäinen, jotta näkkileipä säilyy rapsakkana, kannattaa huolehtia, että se ei ota itseensä kosteutta ympäristöstä. Täysin kuivaa näkkileipää kannattaa säilyttää muovipussissa. Paperipussissa näkkileipä voi ottaa itseensä kosteutta ympäristöstä, jolloin se pehmenee. Näkkileipä säilyy useita viikkoja kuivassa paikassa säilytettynä.