Suolapähkinänäkkileipä
- Annosmäärä1 pellillinen
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Herkullinen suolapähkinänäkkileipä on helppo valmistaa. Se sopii tarjottavaksi sellaisenaan tai juustopöydässä.
- Laktoositon
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
1 pellillinen
3 1/2 dl | vettä tai |
1 1/2 dl | tai |
1 1/2 dl | tai |
1 dl | tai |
1 dl | tai |
1 dl | tai |
3/4–1 tl | suolaa tai |
1 rkl | öljyä tai |
Valmistus
yli 60 min
Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Anna turvota 30 minuuttia. Öljyä leivinpaperi ja levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille mahdollisimman ohueksi levyksi.
Paista levyä 150-asteisessa uunissa noin 1 tunti 15 minuuttia.
Leikkaa levy heti uunista ottamisen jälkeen pieniksi paloiksi (36 kpl) ja jäähdytä ritilän päällä. Tarjoa sellaisenaan tai esimerkiksi juustopöydässä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta