Sushisilakat
Sushisilakat kypsytetään riisiviinietikkaliemessä, hunnutetaan wasabilla maustetulla ranskankermalla ja koristellaan seesaminsiemenillä ja merilevällä. Noin 1,70 €/annos*
- 6-8 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6-8 annosta
- 500gpieniä silakkafileitä
Etikkaliemi
- 1dlvettä
- 1tlhienoa merisuolaa
- 1/2tlsokeria
Lisäksi
- 1/2-1rklmustia ja vaaleita seesaminsiemeniä
- 1/4arkkiasushi nori merilevää
- 2prk(à 150 g)Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- n. 2tlwasabia
- (Pirkka japanilaista soijakastiketta)
Valmistus
yli 60 min- Sekoita etikkaliemen ainekset keskenään ja kaada kulhoon silakkafileiden päälle. Anna tekeytyä jääkaapissa kelmulla peitettynä vähintään 3 tuntia tai kunnes liha on muuttunut valkoiseksi.
- Paahda seesaminsiemenet kevyesti pannulla. Leikkaa merilevä saksilla lyhyiksi suikaleiksi.
- Valuta silakat siivilässä hyvin liemestään. Vedä selkäevät ja halutessasi nahka pois. Rullaa silakat yksitellen ja aseta ne pystyyn tarjoiluastiaan tiiviisti.
- Sekoita wasabi ranskankerman joukkoon ja levitä seos silakoiden pinnalle. Koristele silakat levällä ja seesaminsiemenillä. Tarjoa halutessasi soijakastikkeen kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit oikaista valmiilla silakkarullilla. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ei herranjumala mitään ranskankermaa sushisilakoihin. Tämä ei ole fuusiota. Tämä on kamalaa.