• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Täytetyt myskikurpitsatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Täytetyt myskikurpitsat

Myskikurpitsat täytetään kvinoa-vuohenjuustotäytteellä. Syö sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä. Noin 2,75€/annos.

  • 4 kpl
  • yli 60 min

Ainekset

4 kpl
    • 2(1,5 kg)pientä myskikurpitsaa
    • 1tloliiviöljyä
    • 3/4tlsuolaa

Täyte

Valmistus

yli 60 min
  1. Halkaise myskikurpitsat pitkittäin. Kaavi lusikalla pois siemenet ja rihmat. Sivele kurpitsojen pinnat öljyllä. Ripottele kurpitsoille suolaa.
  2. Kypsennä kurpitsoja 200-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia. Kaavi kurpitsojen sisusta (noin 2 dl) ja kuutioi se.
  3. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta. Kuori ja hienonna sipuli. (Kuullota sipuli halutessasi.) Kuutioi vuohenjuusto. Sekoita kvinoan joukkoon kurpitsa, sipuli, vuohenjuusto, pesto, timjami ja mausteet. Lusikoi täyte kurpitsojen sisään ja ripottele pinnalle mozzarellaraastetta.
  4. Kypsennä vielä 25-30 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut ja kurpitsa on kypsää.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 49 arvostelua
  • kotikokki5.10.2017

    Nyt meni reseptinlaatijalla ajantaju; kesto 30-60 min ja kurpitsa on uunissakin 30+35min!

  • K-Kuluttajapalvelu5.10.2017

    kotikokki, kiitos huomiostasi, valmistusaika on tosiaan jäänyt liian lyhyeksi. Korjaamme oikean ajan reseptiin.