• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Teriyakikäristys ja kukkakaalimuusi

Mausta käristys teriyakikastikkeella ja valmista lisäkkeeksi kukkakaalimuusia. Tämäkin resepti vain n. 2,25€/annos*.
Teriyakikäristys ja kukkakaalimuusi
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 410 kcal / annos (420g)

Ainekset

4 annosta

Kukkakaalimuusi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista riistakäristys rasvassa pannulla kahdessa erässä. Siirrä paistunut liha paistokasariin. Suikaloi purjo. Lisää purjo ja inkivääriraaste lihan joukkoon ja anna kuullottua miedolla lämmöllä. Mausta teriyakikastikkeella ja mustapippurilla.
  2. Paloittele kukkakaali ja hienonna kannat. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää kukkakaalit, valkosipuli ja suola. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.
  3. Kaada kattilaan maito ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi. Nosta kattila pois liedeltä, sekoita joukkoon perunasoseainekset ja peitä kannella. Kun neste on imeytynyt, sekoita tasaiseksi.
  4. Kuumenna käristys ja ripottele seesaminsiemenet pinnalle. Tarjoa teriyakikäristys kukkakaalimuusin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2012. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 420g100 g

  • 410 kcal1 720 kJ
  • Proteiinia33 g
  • Hiilihydraatteja28 g
  • Rasvaa18 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille