Tofu-nuudelilaksaReseptin teki kumppani

Tofu-nuudelilaksa

Resepti: Harri Syrjänen

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 400gtofua kuutioina
    • 2-4rklpunaista currytahnaa
    • 2rklkookosöljyä
    • 2rkltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 5dlkasvislientä
    • 4dlkookosmaitoa
    • 150griisinuudeleita
    • 200gminiparsaa 2 cm:n paloina tai vihreitä papuja (pakaste)
    • 3rkllimetinmehua
    • 1ruukkuthaibasilikaa suikaloituna
    • 1/2punainen chili viipaloituna
    • 2kevätsipulinvartta hienonnettuna
    • 1dlvesikastanjoita

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuullota currytahna ja inkivääri nopeasti kookosöljyssä kattilassa.
  2. Lisää kasvisliemi ja kookosmaito. Keitä noin 10 minuuttia.
  3. Lisää nuudelit ja parsat ja keitä vielä noin 5 minuuttia.
  4. Lisää loput raaka-aineet ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Tarjoa heti.

Kommentoi

Arvosana reseptille 21 arvostelua
  • Viivi15.8.2018

    Olikohan currytahna (4 rkl) oikein ohjeessa? Tuli sairaan tulista, vaikka laitoin vain 2 rkl.

  • K-Kuluttajapalvelu15.8.2018

    Viivi, currytahnojen tulisuus vaihtelee merkeittäin, joten kannattaa lisätä tahnaa oman maun mukaan. Ollaan muokkaamassa ohjeen currytahnan määrää.

  • Kanaa1.12.2017

    Voiko tofun korvata kanalla?

  • K-Kuluttajapalvelu1.12.2017

    Kanaa, keittoon voi hyvin käyttää tofun tilalla myös broileria. Broileri kannattaa kypsentää ennen keittoon lisäämistä.