Tomaatti-halloumiwrapit
Jos ei nyt puhuta yhdestä kesän parhaista grillilounaista, niin ei sitten koskaan! Resepti: Kaikki äitini reseptit -blogi.
4 kpl30 - 60 min
Ainekset
4 kpl
- 1punasipuli
- 1pkt(250 g)Pirkka Parhaat halloumijuustoa
- 1ps(65 g)Pirkka Luomu babypinaattia
- 4pehmeää täysjyvävehnätortillaa
- 2avokadoa
- 1/2-1limetin mehu
- 1/2dlbasilikaa hienonnettuna
- 1/2dllehtipersiljaa hienonnettuna
- 1/2dlkorianteria hienonnettuna
- 1/2dloliiviöljyä
- 1/2tlsuolaa
- mustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Avaa tomaattipakkaus ja huuhdo tomaatit terttuineen. Laita takaisin pakkauksen foliovuokaan.
- Kuori ja suikaloi punasipuli ja laita vuokaan tomaattien kanssa.
- Kaada päälle tomaattipakkauksessa mukana tullut oliiviöljy ja mausteseos.
- Grillaa joko grillissä tai uunissa 200° C n. 15-20 minuuttia.
- Puolita avokadot ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Lisää limen mehua, suolaa ja pippuria maun mukaan sekä tuoreet silputut yrtit ja oliiviöljy. Muusaa haarukalla karkeaksi tahnaksi.
- Leikkaa halloumi juusto 6 palaksi. Öljyä palat kevyesti ja grillaa niihin vauhtiraidat molemmin puolen joko grillissä tai parilapannulla. Puolita palat.
- Lämmitä tortillat nopeasti pinossa käännellen kuivalla pannulla tai grillissä. Ole nopea, haluat pehmeän helposti rullattavan tortillan.
- Jaa grillatut tomaatit ja sipuli tortilloille. Laita kullekin tortillalle 3 palaa halloumia, reilusti pinaattia ja yrttistä avokadotahnaa.
- Kääri rullalle ja nauti!
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit
Kommentoi