• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Tomaatti-halloumiwrapitReseptin takana bloggaaja

Tomaatti-halloumiwrapit

Jos ei nyt puhuta yhdestä kesän parhaista grillilounaista, niin ei sitten koskaan! Resepti: Kaikki äitini reseptit -blogi.

  • 4 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 kpl
    • 350gPirkka makeita grillitomaatteja
    • 1punasipuli
    • 1ps(65 g)Pirkka Luomu babypinaattia
    • 4pehmeää täysjyvävehnätortillaa
    • 2avokadoa
    • 1/2-1limetin mehu
    • 1/2dlbasilikaa hienonnettuna
    • 1/2dllehtipersiljaa hienonnettuna
    • 1/2dlkorianteria hienonnettuna
    • 1/2dloliiviöljyä
    • 1/2tlsuolaa
    • mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Avaa tomaattipakkaus ja huuhdo tomaatit terttuineen. Laita takaisin pakkauksen foliovuokaan.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli ja laita vuokaan tomaattien kanssa.
  3. Kaada päälle tomaattipakkauksessa mukana tullut oliiviöljy ja mausteseos.
  4. Grillaa joko grillissä tai uunissa 200° C n. 15-20 minuuttia.
  5. Puolita avokadot ja lusikoi hedelmäliha kulhoon. Lisää limen mehua, suolaa ja pippuria maun mukaan sekä tuoreet silputut yrtit ja oliiviöljy. Muusaa haarukalla karkeaksi tahnaksi.
  6. Leikkaa halloumi juusto 6 palaksi. Öljyä palat kevyesti ja grillaa niihin vauhtiraidat molemmin puolen joko grillissä tai parilapannulla. Puolita palat.
  7. Lämmitä tortillat nopeasti pinossa käännellen kuivalla pannulla tai grillissä. Ole nopea, haluat pehmeän helposti rullattavan tortillan.
  8. Jaa grillatut tomaatit ja sipuli tortilloille. Laita kullekin tortillalle 3 palaa halloumia, reilusti pinaattia ja yrttistä avokadotahnaa.
  9. Kääri rullalle ja nauti!

Kommentoi

Arvosana reseptille 15 arvostelua