• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tomaatti-sipulileipä

Tomaatti-sipulileipä
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 15 viipaletta
  • yli 60 min
  • 92 kcal / annos (40g)

Ainekset

15 viipaletta

Valmistus

yli 60 min
  1. Mittaa leipäkoneen kulhoon vesi, suola, basilika, öljy ja siirappi.
  2. Silppua hyvin valutetut tomaatit ja lisää silppu kulhoon. Lisää myös paahdettu sipuli, vehnä- ja sämpyläjauhot.
  3. Paina jauhoihin syvennys ja mittaa syvennykseen kuivahiiva.
  4. Kiinnitä kulho koneeseen ja käynnistä kone. Kun leipä on valmis, kumoa se heti pois vuoasta.
  5. Jäähdytä leipä ja leikkaa haluamasi kokoisiksi viipaleiksi.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 92 kcal386 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja15 g
  • Rasvaa2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille