Varhaiskaali-possuwokki
Varhaiskaaliwokki valmistuu hetkessä. Paista lisäksi japanilaisittain maustettuja pihvejä ja tarjoa wasabikastikkeen kanssa. Noin 5,50€/annos.
- 3-4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
3-4 annosta
- 1pkt(6 kpl/355 g)HK Rypsiporsas Rub & Glaze ulkofileepihvejä, Japanese Rub & Yakiniku Glaze
- 1-2rklöljyä
- 800gvarhaiskaalia
- 2-3(150 g)nippusipulia varsineen
- 2valkosipulinkynttä hienonnettuna
- n. 2rklsoijaa
- 1 1/2rklPirkka riisiviinietikkaa
- 1-2rklmustia ja vaaleita seesaminsiemeniä paahdettuna
Wasabikastike
- n. 1/2tlwasabia
- ripaussuolaa
Valmistus
alle 30 min- Ota pihvit huoneenlämpöön ja hiero mausteseos pihvien pintaan noin puoli tuntia ennen grillaamista.
- Suikaloi kaali ohueksi. Hienonna sipulit varsineen.
- Kuumenna öljy pannussa tai muurikassa ja kuullota sipulia ja valkosipulia hetki. Säästä sipulinvarret koristeeksi.
- Lisää kaalit ja jatka paistamista kunnes kaali on hieman pehmennyt. Mausta kaali soijalla ja riisiviinietikalla, lisää tarvittaessa soijaa tai suolaa. Ripottele pinnalle sipulinvarret ja seesaminsiemenet.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
- Grillaa pihvit kypsiksi (5-8 minuuttia välillä kääntäen) ja valele niitä pakkauksen kastikkeella kypsennyksen loppupuolella. Koristele myös pihvien pinta halutessasi seesaminsiemenillä. Nosta pihvit wokin pinnalle ja tarjoa lisäksi wasabikastiketta.
Tiesitkö että...
Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Ei löydy noita pihvejä alla olevasta listasta.
Hmmmm, reseptin alla oleva listaus näyttää esimerkkejä tuotteista, joita voit reseptissä käyttää. Näkymä on kauppakohtainen, eli vaihtamalla valikosta kauppaa näet kyseisen kaupan valikoimaan kuuluvat tuotteet.