• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vegaaninen pasha

Vegaaninen pasha syntyy helposti ja maistuu kaikille. Noin 0,85€/annos.
Vegaaninen pasha
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annostaOsta

Valmistus

yli 60 min
  1. Vaahdota soijavispi napakaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kasvirasvalevite, rahkavalmiste ja sokeri. Lisää sitruunanmehu, sitruunankuoriraaste, mantelirouhe ja rusinat. Hienonna aprikoosit veitsellä tai saksilla ja sekoita massan joukkoon.
  2. Aseta suodatinpussi kahvisuodattimeen. Kaada massa suodattimeen ja peitä tuorekelmulla. Nosta suodatin kulhoon ja jääkaappiin. Valuta pashaa yön yli.
  3. Kumoa pasha tarjoilulautaselle ja irrota varovasti suodatinpaperi. Tarjoa pashan tapaan pääsiäisen jälkiruokana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tehdä pashan myös perinteisessä pashamuotissa tai suodatinpaperilla vuoratussa lävikössä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kommentoi

Arvosana reseptille18