Vegaaninen pasha
Vegaaninen pasha syntyy helposti ja maistuu kaikille. Noin 0,85€/annos.
- 6 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1dlAlpro Vispi vaahtoutuvaa soijavalmistetta
- 1prk(150 g)Oatly påMackan maustamatonta levitettä
- 1 1/2dlAlpro Go On kasvipohjaista vaihtoehtoa rahkalle
- 1/2dlsokeria
- 1rklsitruunanmehua
- 1tlsitruunankuorta raastettuna
Valmistus
yli 60 min- Vaahdota soijavispi napakaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon kasvirasvalevite, rahkavalmiste ja sokeri. Lisää sitruunanmehu, sitruunankuoriraaste, mantelirouhe ja rusinat. Hienonna aprikoosit veitsellä tai saksilla ja sekoita massan joukkoon.
- Aseta suodatinpussi kahvisuodattimeen. Kaada massa suodattimeen ja peitä tuorekelmulla. Nosta suodatin kulhoon ja jääkaappiin. Valuta pashaa yön yli.
- Kumoa pasha tarjoilulautaselle ja irrota varovasti suodatinpaperi. Tarjoa pashan tapaan pääsiäisen jälkiruokana.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit tehdä pashan myös perinteisessä pashamuotissa tai suodatinpaperilla vuoratussa lävikössä. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi hyvää! Parempaa kuin perinteinen 😍
Oikein hyvää, vaikkei mikään terveysherkku olekaan
Kauhean makuinen
Ihanaa ! Eikä lihota.
Herkullista!
Toivon gluteiinittomia reseptejä
Kauhea makuelämys.
Kun puolittaa sokerin, korvaa osan vaniljasokerilla ja pistää enemmän sitruunamehua, niin hyvää tulee!
Voi miten hyvää tuli! Eikä ole sen työläämpi kuin moni muukaan herkku :-)
työläs