Vuohenjuustokuorrutteiset sinisimpukat
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Gluteeniton
Sinisimpukat maistuvat herkkusuille! Kokeile kuorruttaa simpukat vuohenjuustolla ja yrteillä.
- Gluteeniton
Ainekset
6 annosta
- 1 kg sinisimpukoita
- 2 salottisipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl öljyä
- 3 dl kuivaa valkoviiniä
- timjamin varsia
- 1 tl merisuolaa
Juustotahna
- 150 g Sainte Maure -vuohenjuustoa
- 2 rkl ruokakermaa
- 1 rkl sinappia
- 4 aurinkokuivattua tomaattia
- 2 rkl korianteria
- 2 rkl persiljaa
Ravintosisältö
- Energia544 kJ / 130 kcal
- Rasva6,8 g
- josta tyydyttynyttä2,4 g
- Hiilihydraatit4 g
- josta sokereita1,3 g
- Proteiini6,8 g
- Suola1,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Aloita juustotahnan valmistuksesta. Hienonna vuohenjuusto haarukalla kulhossa. Lisää kerma, sinappi, hienonnetut aurinkokuivatut tomaatit ja yrtit. Sekoita.
- Harjaa simpukat huolellisesti esimerkiksi juuresharjalla. Kopauta avautuneita simpukoita. Ota talteen vain sulkeutuvat simpukat ja heitä avoimeksi jäävät pois.
- Kuullota laakeassa kattilassa kuoritut ja hienonnetut salottisipulit ja valkosipulinkynnet. Lisää sinisimpukat, valkoviini, vesi, suola ja muutama timjamin oksa. Anna kiehahtaa. Keitä kannen alla noin 8 minuuttia, kunnes simpukan kuoret avautuvat. Heitä pois avautumattomat simpukat.
- Nosta simpukat liemestä tarjoiluvadille. Nosta lusikallinen juustotahnaa simpukan lihan päälle. Tarjoile lisäksi vaaleaa leipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(14 arviota)
- 30 - 60 min
- alle 30 min4,4(21 arviota)
- 30 - 60 min4,0(53 arviota)
- alle 30 min4,6(26 arviota)
- yli 60 min4,0(5 arviota)
- 30 - 60 min5,0(1 arvio)
- 30 - 60 min4,4(28 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (6 arviota)