Yrtti-lachuch eli jemeniläiset letut
Lachuch sopii hyvin lounaaksi ja sen voi tarjoilla minkä tahansa soossin kyytipoikana. Aamiaisfiilikseen pääsee tarjoilemalla letut paistetun kananmunan, baby-pinaatin, höylätyn Manchego-juuston ja tuoreen chilin kanssa.
- 6 kpl
- yli 60 min
Ainekset
6 kpl
- 5dllämmintä vettä
- 1tlkuivahiivaa
- 2tlhunajaa
- 1tlsuolaa
- 1tlleivinjauhetta
- 1/2nippukutakin. persilja, basilika, korianteri (yrttien sijaan voi käyttää myös nokkosia)
- 5dlPirkka gluteenitonta jauhoseosta
- öljyä paistamiseen
Lisäksi
- paistettuja munia
- babypinaattia
- yrttejä
- chiliä
Valmistus
yli 60 min- Mittaa blenderiin vesi, hiiva ja hunaja. Sekoita hieman ja jätä viideksi minuutiksi tekeytymään. Lisää blenderiin suola, leivinjauhe, yrtit ja jauho. Aja taikina sileäksi. Jätä taikina kohoamaan huoneenlämpöön 1-2 tunniksi tai laita jääkaappiin yön yli.
- Kuumenna paistinpannu ja paista öljyssä taikinasta ohuita pannukakkuja. Pannukakkua ei pitäisi kääntää, vaan antaa kypsyä miedolla lämmöllä. Taikina on paksua, joten sen levittäminen pannulle vaatii hieman harjoittelua.
- Tarjoile lachuchit kuumana paistettujen kananmunien, manchego-juuston, baby-pinaatin, yrttien ja tuoreen chilin kera.
Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi