VuohenjuustopannukakkuTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vuohenjuustopannukakku

Suolainen pannukakku kruunataan vuohenjuustolla ja nautitaan basilikalla maustetun kaali-tomaattisalaatin kanssa.

  • yli 60 min

Ainekset

    • 7dlkevytmaitoa
    • 2dlkylmää puuroa (esim. kaura- tai moniviljahiutalepuuroa)
    • 4kananmunaa
    • 3 1/2dltattarijauhoa
    • 1 1/2tlPirkka leivinjauhetta
    • 1 1/2tlsuolaa
    • 2rklöljyä

Lisäksi

    • 200gkerä- eli valkokaalia
    • 100gPirkka suippopaprikaa
    • 4kevätsipulin vartta
    • 1dlPirkka aurinkokuivattua tomaattia öljyssä
    • n. 3dlPirkka Luomu rucolaa
    • 3rklbasilikaa hienonnettuna
    • 1rklomenaviinietikkaa
    • 1 1/2tlsokeria
    • 3/4tlsuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Yhdistä kulhoon kylmä puuro ja 3 dl maitoa ja sekoita seos sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää loppu maito ja kananmunat. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita puuro-munamaitoseokseen. Kaada leivinpaperin päälle uunipellille.
  2. Paista keskitasolla 175 asteessa noin 20 minuuttia. Nosta uunista ja lisää päälle 20 palaan viipaloitu vuohenjuusto. Paista edelleen noin 20 minuuttia, kunnes pannukakku on kypsää ja saanut kauniin paistovärin. Sisus saa jäädä pehmeäksi.
  3. Valmista pannukakun kypsyessä kaalisalaattiseos. Sekoita kulhoon suikaloidut kaali, paprika ja aurinkokuivatut tomaatit, pilkotut kevätsipulinvarret, rucola sekä basilikanlehdet. Lisää noin 3 rkl aurinkokuivattujen tomaattien öljyä, viinietikka, sokeri ja suola. Sekoita. Tarjoa salaatti pannukakun kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua