Trendikkäimmät pullat x 5

Trendikkäimmät pullat x 5

Pulla on yksi suomalaisten perinteisimmistä ja suosituimmista leivonnaisista - paitsi makunsa, myös monipuolisuutensa ansiosta! Katso ja kokeile uusimpia, trendikkäitä pullareseptejä, jotka vievät katsojan ja maistajan sydämen mennessään!

1. Kardemummapulla

Perinteisten kanelisten korvapuustien sijasta kokeile kunnolla kardemummalla maustettuja kierrepullia! Kardemummapullat mehevöittää maukas voitäyte ja pullien upean kiillon saat aikaan sokerivedellä.

Kardemummapulla 2023 (680x300)

2. Vaahterasiirappi-pekaanipähkinäpullat

Pullat vaahterasiirappikuorrutteella, pekaanipähkinöillä ja kanelisella täytteellä ovat täydellisiä kahvipöytään. Sen lisäksi, että nämä pullat ovat törkeän herkullisia, ne valmistuvat helposti valmiista pullataikinasta.

Vaahterasiirappi-pekaanipähkinäpullat (680x300)

3. Manteliboston

Kakkumainen bostonpulla kätkee sisälleen ihanan mantelitäytteen. Voit valmistaa pullan itse tehdystä pullataikinasta tai kaupan valmistaikinasta! Mehevä manteliboston viimeistellään rapealla toscakuorrutteella sekä tomusokerikastikkeella.

Manteliboston 2023 (680x300)

4. Maritozzi-pullat

Täydellisempää pullaa saa hakea! Italialainen herkkupulla muistuttaa laskiaispullaa, sillä sekin täytetään kermavaahdolla. Tämä pulla on myös tavallista pullaa huomattavasti pehmeämpi. Maritozzi-pullaa voisi sanoa jopa rakkauden pullaksi, sillä sen kermatäytteen sekaan on moni piilottanut kihlasormuksen.

Maritozzi-pullat 2023 (680 x 289)

5. Korvapuustipelti

Korvapuustit valmistuvat myös kokonaisena pellillisenä! Korvapuusteihin tehdään kahvilla maustettu tuorejuustotäyte ja niiden päälle valutetaan herkullista kahvi-tomusokerikuorrutetta. Korvapuustipelti sopii siis kahvihampaan pahimpaan kolotukseen!

Korvapuustipelti (680x300)

Ainekset pulliin kätevästi myös verkkokaupasta!