Grillaus
Huippukokin burgerit: Top 10

Huippukokin burgerit: Top 10

Top Chef-voittaja, Naughty BRGR-hampurilaisketjun omistaja Akseli Herlevi on todellinen burgerien asiantuntija! Katso, mitkä herkulliset hampurilaiset hän on suunnitellut K-Ruoalle.

1. Naughty BRGR

Naughty burger on Naughty BRGR premium burgeriravintolaketjun lippulaivaburgeri, joten se päätyy yksinoikeudella listan kärkeen. Tämä kannattaa testata!

Naughty brgr

2. Mässyburgeri

Mässyburgeri saa uuden makuvivahteen tähtianiksella maustetuista sipuleista. Nopea hampurilainen saa täytteekseen muutoin klassiset burgerin täytteet.

Mässyburger

3. Avokado-halloumiburgeri

Ketsupin ja kurkkusalaatin sijaan pihvi saa kaverikseen raikkaan avokadosalsan. Mukavaa suolaisuutta burgeriin tuo halloumijuusto.

Avokadohalloumiburgeri

4. Broileri-vuohenjuustohampurilainen

Broileri ja vuohenjuusto ovat klassinen makupari, jota kannattaa kokeilla myös burgerin täytteessä. Lisäpotkua hampurilaiseen tuo chilihilloke.

Broilerivuohenjuustoburgeri

5. Vegehampurilainen

Vegehampuraisten täytteenä on portobellosieniä ja avokadoa.Tuunaa kasvishampurilaisen kastikkeeksi aioli punasipulihillokkeella.

Vegehampurilainen

6. Juustohampurilainen

Juustohampurilainen on todellinen klassikko ja monen suosikkiburgeri. Cheddarjuusto on klassinen valinta juustoburgerin täytteeksi.

Juustohampurilainen

7. Turskaburgeri

Turskaburgeri täytetään itse tehdyillä kalapuikoilla, piparjuurella maustetulla majoneesilla ja marinoidulla punasipulilla.

Turskaburgeri

8. Lappiburgeri

Viritä hampurilainen lappitunnelmaan poron kylmäsavupaistilla! Burgerin viimeistelee punasipulihilloke ja valkosipulimajoneesi.

Lappiburgeri

9. Kuubalainen Frita Burger

Kuubalainen grillattu burgeri eli Cuban frita tunnetaan hyvin Miamissa. Burgerin juju ovat rouskuvat perunalastut.

Fritaburgeri

10. Banaani-kinuskiburgeri

Välillä jotain makeaa! Suklaajäätelöä, kinuskikastiketta, banaania ja suolapähkinöitä hampurilaisen välissä.

Banaanikinuskiburgeri