Grillaus
Luovuimme 1.8. Internet Explorer -selaimen tuesta. Parhaan käyttökokemuksen saamiseksi suosittelemme vaihtamaan johonkin seuraavista Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome tai Microsoft Edge.
Tuunaa aioli burgeriin

Tuunaa aioli burgeriin

Täydellinen majoneesi kruunaa itsetehdyn hampurilaisen, ja pirskahtavan valkosipulinen aioli on burgerimajoneesien kuningas. Top Chef-voittaja, Naughty BRGR-ravintolan omistajan Akseli Herlevin ohjeilla tuunaat valmisaiolin!

Japanilainen aioli

Japanilainen aioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 2 rkl Pirkka japanilaista soijakastiketta
  • 1 tl tummaa seesamiöljyä
  • 1 tl Pirkka kuorittuja seesaminsiemeniä

Sekoita ainekset keskenään.

Sahrami-mandariiniaioli

Sahramiaioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 1 mandariinin raastettu kuori ja mehu
  • 1 veitsenkärjellinen sahramia

Sekoita ja anna maustua yön yli. Tarjoa esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Lime-mustapippuriaioli

Limeaioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 1 limetin raastettu kuori ja mehu
  • 1 tl mustapippuria

Sekoita ja anna maustua yön yli. Tarjoa grillatun kalan, esimerkiksi tonnikalan kanssa. Tarjoa lisäksi Naughty punasipulihilloketta.

Basilika-aioli

Basilikaaioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 2 rkl Pirkka pestoa
  • 2 rkl tuoretta basilikaa hienonnettuna

Sekoita ainekset keskenään ja tarjoa heti.

Sipsiaioli

Sipsiaioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 1 dl Pirkka perunalastuja murskattuna

Sekoita ja tarjoa heti dippinä tai burgerin kastikkeena.

Sitruuna-tilliaioli

Tillisitruunaaioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 1/2 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 4 rkl tilliä hienonnettuna

Sekoita ja tarjoa heti esimerkiksi kalapuikkojen kanssa tai kalaburgerin kastikkeena.

Chiliaioli

Chiliaioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 2 rkl Naughty chilihilloketta

Sekoita ainekset keskenään ja tarjoa heti.

Juustokumina-jogurttiaioli

Jogurttiaioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 1 dl Pirkka turkkilaista jogurttia
  • 1-2 rkl juustokuminaa

Sekoita ja anna maustua yön yli. Sopii erityisesti marokkolaisen ja libanonilaisen ruoan kanssa.

Yrtti-sinappiaioli

Yrttisinappiaioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 1 rkl kokojyvädijonsinappia
  • 1 rkl tuoretta rakuunaa hienonnettuna
  • 1 rkl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 1 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Sekoita ainekset keskenään ja tarjoa heti.

Sipuliaioli

Sipuliaioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 2 rkl paahdettua sipulirouhetta tai sipulikeittoainesta
  • 1 rkl Naughty punasipulihilloketta

Sekoita ainekset keskenään ja tarjoa heti.

BBQ-aioli

BBQaioli

  • 2 dl Naughty Base Aiolia
  • 2 rkl Pirkka BBQ-kastiketta
  • 1 tl paprikajauhetta

Sekoita ja anna maustua yön yli.