Jälkiruoat grillistä

Jälkiruoat grillistä

Kesän jälkiruoat syntyvät sesongin tuoreimmista marjoista ja makeimmista hedelmistä. Grillattu jälkiruoka sopii hyvin kesän grillibileisiin ja se valmistuu näppärästi mökkien ja kotipuutarhojen kesäkeittiöissä. Makeat grilliherkut ovat ihania nautittavia ulkona Suomen suvessa!

Helteen hedelmäkimara

Kesähelteellä myös hedelmät saavat rusketusraidat grillistä. Yksi klassisimmasta grilliin sopivista hedelmistä on banaani, jonka täyttävät suklaapalat tekevät siitä tuhdin jälkiruoan. Kevyempiä vaihtoehtoja haikaileville toimivat vartaisiin pujotetut hedelmäpalat tai grillatut ananasviipaleet. Grillattavaksi sopivat myös marjoin ja hedelmin höystetyt makeat nyytit.

Banoffeenyytit grillissä 2020 680 x 297 Kuvassa: Banoffeenyytit grillissä

Jälkkäripizzaa ja grillikakkua

Kun Suomessa vihdoin kesä lämmittää, on mukava siirtää leipomispuuhatkin grillin ääreen. Yllättävänä jälkiruokavaihtoehtona hurmaa vieraasi grillissä paistetulla makealla pizzalla, jonka päälle voit ripotella odotettua marjasatoa. Grillin epäsuorassa lämmössä paistuvat suklaakakut saavat jäädä keskeltä hieman kosteiksi. Iso jäätelöpallo kuuluu tottakai nauttia suklaakakun kanssa grillipäivän kunniaksi!

Grillirinkelit (680x300) Kuvassa: Grillirinkelit

Makeat herkut grilliin kätevästi myös verkkokaupasta!