Verkkokaupan kirjautuminen on uudistunut! Lue lisää täältä.
Jälkiruoat grillistä

Jälkiruoat grillistä

Kesän jälkiruoat syntyvät sesongin tuoreimmista marjoista ja makeimmista hedelmistä. Jälkiruoat valmistuvat grillissä sekä mökkien ja kotipuutarhojen kesäkeittiöissä ja nautitaan tietysti ulkona, Suomen suvessa.

Helteen hedelmäkimara

Auringon luomien rusketusraitojen lisäksi myös hedelmät saavat helteellä rusketusraidat grillistä. Yksi klassisimmasta grilliin sopivista hedelmistä on banaani, jonka täyttävät suklaapalat tekevät siitä tuhdin jälkiruoan. Kevyempiä vaihtoehtoja haikaileville toimivat vartaisiin pujotetut hedelmäpalat tai grillatut ananasviipaleet.

Kokeile näitä:

Jälkkäripizzaa ja grillikakkua

Kun Suomessa vihdoin kesä lämmittää, on mukava siirtää leipomispuuhatkin grillin ääreen. Yllättävänä jälkiruokavaihtoehtona hurmaa vieraasi grillissä paistetulla makealla pizzalla, jonka päälle voit ripotella odotettua marjasatoa. Grillin epäsuorassa lämmössä paistuvat suklaakakut saavat jäädä keskeltä hieman kosteiksi. Iso jäätelöpallo kuuluu tottakai nauttia suklaakakun kanssa grillipäivän kunniaksi! Grillattavaksi sopivat myös marjoin ja hedelmin höystetyt makeat nyytit.

Kokeile näitä: