K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Parhaat reseptit grilliruoan kaveriksi

Parhaat reseptit grilliruoan kaveriksi

Grilli kuumenee ja pääruoka odottelee jo grillausta. Mutta mitä keksisi lisäkkeeksi? Kokosimme monipuolisen kattauksen erilaisia kasvislisäkkeitä, jotka sopivat täydellisesti grilliruoan kaveriksi.

Laita lisäkkeet grilliin

Grillissä valmistuvat pääruoan lisäksi myös erilaiset kasvislisäkkeet. Ylijääneet keitetyt varhaisperunat saavat grillatessa rapean pinnan ja varhaiskaaliviipaleet kypsyvät sopivan pehmeiksi. Myös monet muut sesongin kasvikset saavat uutta makua, kun pyöräytät ne lämpimäksi grillin kautta. Näissä lisäkkeissä riittää kokeiltavaa vaikka kesän jokaiseen grillijuhlaan.

Grillattu munakoiso ja fetaa 680 Kuvassa: Grillattu munakoiso ja fetaa

Tasapainota salaatilla

Erilaiset salaatit tuovat ihanaa raikkautta ja mukavaa tasapainoa rasvaisen grilliruoan kaveriksi. Tee salaatti esimerkisi tomaatteista, jotka ovat kesällä kypsiä ja mehukkaita. Myös marjat ja hedelmät antavat salaatille upean lisäsäväyksen.

Tomaatticarpaccio 680 Kuvassa: Tomaatticarpaccio

Grillaa myös jälkiruoka!

Pääruokien ja lisäkkeiden lisäksi grillissä valmistuvat myös monenlaiset jälkiruoat! Hyödynnä siis grillin lämpö ja grillaa jälkiruoaksksi esimerkiksi banaania, raparperia tai ananasta. Marjat ja hedelmät saavat grillissä ihanaa paahteisuutta, joka vie makuelämyksen aivan uudelle tasolle.

Hedelmä-kakkuvartaat 680 Kuvassa: Grillatut hedelmä-kakkuvartaat