Yhdistä oikea hillo, juusto ja leipä
Päivitetty 2.11.2021Täydellinen juustotarjotin syntyy, kun toisillensa luodut hillo ja juusto saavat seurakseen niille parhaiten sopivan keksin tai leivän.
Juustot ovat mainio ja helppo tarjottava illanistujaisiin tai aterian päätteeksi. Tarjoa juustojen kanssa makeita ja vähähappoisia hedelmiä tai herkullisia hilloja ja hillokkeita. Klassinen suolaisen ja makean yhdistelmä on pettämätön. Jälkiruoaksi sopiva määrä on 50–100 g juustoa syöjää kohden, illanistujaisiin tarvitset 100–200 g kullekin. Täydellinen juustotarjotin syntyy näillä ohjeilla.
Helppo juustotarjotin
Pirteä kumkvattihillo, pehmeä Pirkka brie valkohomejuusto ja rapea Pirkka hapankorppu sopivat myös tyylikkääksi välipalaksi.
Mehevä mustikkahillo, täyteläinen Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto ja herkullisen makea Pirkka Parhaat saaristolaisleipä vievät kielen mennessään.
Hienostunut viikunahillo, maistuva Pirkka sinihomejuusto ja jouluinen Pirkka piparkakku muodostavat klassisen makuyhdistelmän.
Värikäs porkkanahilloke, voimakas Pirkka Parhaat vanha gouda ja Pirkka Parhaat maalaiskauraleipä ovat maukas yhdistelmä.
Jälkiruokavinkki!
Lämmitä pala Pirkka leipäjuustoa ja tarjoile se itse tehdyn uuniomenasoseen kanssa.