Yhdistä oikea hillo, juusto ja leipä

Yhdistä oikea hillo, juusto ja leipä

Päivitetty 2.11.2021

Täydellinen juustotarjotin syntyy, kun toisillensa luodut hillo ja juusto saavat seurakseen niille parhaiten sopivan keksin tai leivän.

Juustot ovat mainio ja helppo tarjottava illanistujaisiin tai aterian päätteeksi. Tarjoa juustojen kanssa makeita ja vähähappoisia hedelmiä tai herkullisia hilloja ja hillokkeita. Klassinen suolaisen ja makean yhdistelmä on pettämätön. Jälkiruoaksi sopiva määrä on 50–100 g juustoa syöjää kohden, illanistujaisiin tarvitset 100–200 g kullekin. Täydellinen juustotarjotin syntyy näillä ohjeilla.

Helppo juustotarjotin

Kumkvattihillo + brie + hapankorppu 

Pirteä kumkvattihillo, pehmeä Pirkka brie valkohomejuusto ja rapea Pirkka hapankorppu sopivat myös tyylikkääksi välipalaksi.

Mustikkahillo + vuohenjuusto + saaristolaisleipä

Mehevä mustikkahillo, täyteläinen Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto ja herkullisen makea Pirkka Parhaat saaristolaisleipä vievät kielen mennessään.

Viikunahillo + sinihomejuusto + piparkakku

Hienostunut viikunahillo, maistuva Pirkka sinihomejuusto ja jouluinen Pirkka piparkakku muodostavat klassisen makuyhdistelmän.

Porkkanahilloke + vanha gouda + maalaiskauraleipä

Värikäs porkkanahilloke, voimakas Pirkka Parhaat vanha gouda ja Pirkka Parhaat maalaiskauraleipä ovat maukas yhdistelmä.

Leipäjuusto + uuniomenasose

Jälkiruokavinkki!

Lämmitä pala Pirkka leipäjuustoa ja tarjoile se itse tehdyn uuniomenasoseen  kanssa.