Parasta marraskuussa
Julkaistu 9.5.2018Marraskuussa pikkusitrusten paras valinta on satsuma, joka on tuolloin makeimmillaan. Myös klementiinin kausi on jo alkanut ja joulukuun lähestyessä päälajike Clemenules alkaa vuorostaan olla aromikkaimmillaan
Parasta nyt: satsuma
Satsumakausi alkaa jo syyskuussa, jolloin varhaissatsumat Iwaski ja Okitsu saapuvat kauppoihin. Päälajike Owari on parhaimmillaan marraskuussa
Klementiinit saapuvat
Marraskuun lopussa valikoimaan saapuu tutun Pirkka espanjalaisen klementiinin kaveriksi supermakea kuukauden uutuussitrus Pirkka Parhaat klementiini kauniissa 2,3 kg laatikossa – herkuttelu voi alkaa! Kun marraskuu vaihtuu joulukuuksi, klementiini on vallannut markkinat satsumalta täysin.
Espanjan ensimmäiset appelsiinit
Marraskuun alussa appelsiinin alkuperämaa on vaihtunut Etelä-Afrikasta Espanjaan. Etelä-Afrikan kauden viimeiset appelsiinit ovat olleet tosi makeita ja ensimmäiset Espanjan Navelinas-appelsiinit saattavat tämän jälkeen maistua aika kirpeiltä ja todellakin tuoreilta! Appelsiinin maku syvenee talven edetessä ja Navelinasitkin saavat lisää makeutta joulukuuhun tultaessa.