Kohota arjen pasta-annokset uudelle tasolle Rummo pastojen avulla!

Kohota arjen pasta-annokset uudelle tasolle Rummo pastojen avulla!

Julkaistu 7.1.2025

Pastat ovat vakiinnuttaneet paikkansa suomalaisten kotikeittiöissä ja ne sopivat niin arjen luottoruoaksi kuin viikonlopun herkkuhetkiin. Rummo-pastojen avulla kohotat arjen luottoreseptisi hieman paremmalle tasolle! Rummon pitkät pastat sopivat erinomaisesti arkiruokaklassikoiden, kuten pasta carbonaran ja erilaisten ragujen kaveriksi.

Rummo Spaghetti Grossi no5

Spaghetti Grossi on kaikille tuttu pitkä pastamuoto, nyt vain hieman reilummassa koossa! Se on pyöreää, halkaisijaltaan 2,05 mm spagettia, joka saa keittämisen jälkeen tuhdimmat mitat. Spaghetti Grossissa Rummon al dente -purentavastusominaisuus pääsee vaikuttavasti esiin. Pastan huokoinen pinta auttaa sitä myös imemään itseensä maukkaimmatkin kastikkeet. Se sopiikin erinomaisesti täyteläisten ja vahvojen kastikkeiden, kuten liha- tai äyriäisragujen kanssa. Keittoaika on 11 minuuttia. spaghetti grossi kahdella pastalla

Kokeile Rummo Spaghetti Grossia esimerkiksi tässä mehevän maukkaassa uunikanapastassa! Kanapasta uunissa 450x500

Rummo Linguine No13

Linguine on syntynyt Liguriassa ja sen nimi tulee Italian kielen sanasta linguine, joka tarkoittaa pieniä kieliä. Linguine on pitkää, kapeaa (3,3 mm) ja muodoltaan litteää nauhaa. Linguine yhdistetään usein genovalaiseen pestoon, mutta se on kuitenkin erittäin monipuolinen ja sopii loistavasti myös esimerkiksi erilaisten merenelävien kanssa. Keittoaika on 10 minuuttia. linguine 450x500 kahdella pastalla

Rummo Linguine sopii mahtavasta esimerkiksi tähän helppoon ja nopeaan sitruunaiseen katkarapupastaan! Katkarapupasta 450x500

Rummo Bucatini No6

Bucatini on muotona suosittu erityisesti Rooman alueella. Se on pitkää, ohutta, pillimäistä pastaa, joka näyttää spaghetilta, mutta on hieman paksumpaa (halkaisijaltaan 2,8 mm) onton sisuksensa vuoksi. Bucatinin erikoisuus on keskellä kulkeva reikä, joka tekee siitä oivan parin sileiden/kevyiden kastikkeiden kanssa, jotka pääsevät myös pastaputken sisään. Nimensä Bucatini saa Italian kielen sanasta buco, joka tarkoittaa reikää. Tunnetuin annos lienee bucatini all'amatriciana, mutta Bucatini sopii loistavasti myös carbonaraan, cacio e pepeen sekä erilaisten kasvisten, kuten kesäkurpitsan ja munakoison kaveriksi. Keittoaika on 6 minuuttia. bucatini 450x500

Rummo Bucatinia voit kokeilla esimerkiksi lempeän tulisessa ja klassisen täyteläisessä Pasta all'amatricianassa! Pasta all-amatriciana 450x500