5 x nopea kasvispasta

5 x nopea kasvispasta

Päivitetty 20.8.2021

Nälän mourutessa vatsassa on höyryävä pasta-annos saatava pöytään vinhan vikkelään. Katso reseptit parhaisiin kasvispastoihin, jotka ilmestyvät höyryämään lautasellesi nälkää kunnioittavalla vauhdilla.

1. Hummuspasta

Hummuspasta on kiireisen kokin kaveri, sillä kastike on valmis jo ennen kuin pasta on ehtinyt kiehua. Reseptissä pyöräytetään itse täyteläinen hummus, mutta vielä helpommalla pääset nappaamalla ostoskoriin purkillisen Pirkka Parhaat hummusta. Hummuspasta 2019 kopio

2. Boltsi-pasta

Paahda pastakastike vaihteeksi uunissa! Siellä se saa hurjasti makua, eikä hellalla porisevaa kastiketta tarvitse valvoa. Kastikkeen joukkoon lisättävät Boltsi-vegepyörykät pitävät huolen siitä, että nälkä lähtee koko perheeltä.

Boltsi-pasta kuvitus

3. Härkis-pastakastike

Härkiksestä saat runsaasti proteiinia pitämään nälkää loitolla, eikä kypsä valmiste kaipaa kuin lämmityksen tomaattisessa kastikkeessa. Syvyyttä kastikkeen makuun tuovat aurinkokuivatut tomaatit.

Härkis-pastakastike 2017 kopio

4. Helppo avokadopasta

Avokadopasta ei ole ruokana muutenkaan vaikea, mutta vielä helpompi versio hittipastasta pyöräytetään valmiista guacamoledipistä ja pakasteavokadosta!

Helppo avokadopasta 2021 kuvitus

5. Sitruuna-lehtikaalipasta

Helppo sitruunainen kastike valmistuu pastan keittyessä. Rapea lehtikaali ja paahdetut hasselpähkinät tuovat annokseen sopivasti rouheaa suutuntumaa.

Sitruuna-lehtikaalipasta 2021 kuvitus