Hyvällä tavalla kasvis - hyvän syöminen on puhtaasti yksinkertaista

Hyvällä tavalla kasvis - hyvän syöminen on puhtaasti yksinkertaista

Päivitetty 4.2.2020

Rakastettu Nyhtökaura® on nyt uudistuneessa pakkauksessa. Pakkauksen vaihtuvat tekstit viestivät Gold&Green Foodsin arvoista ja Nyhtökaura®-tuotteiden ainutlaatuisista ominaisuuksista ja kutsuvat mukaan muuttamaan maailmaa ateria kerrallaan.

Nyhtökaura®-tuotteet on valmistettu tarkoin valikoiduista raaka-aineista ilman lisäaineita. Uudistuneet, pohjoismaisen pelkistetyt pakkaukset inspiroivat kotikokkaajia valmistamaan kasviproteiinista herkullisia ja terveellisiä aterioita. Tuotevalikoimasta Nyhtökaura® Nudelle on myös myönnetty Sydänmerkki, joka osoittaa tuotteen olevan terveyden kannalta parempi vaihtoehto.

Gold&Greenin ikoninen petohahmo säilyy pakkauksen vesileimana lupauksena G&G:n asenteesta, laadusta ja rohkeudesta muuttaa maailmaa.

”Uuden pakkauksen herkullinen ilme kertoo kuluttajille Järvenpäässä valmistetusta suomalaisesta terveellisestä tuotteesta pieni pilke silmäkulmassa” sanoo Maija Itkonen, Gold&Green Foodsin toimitusjohtaja ja jatkaa: ”Maistaisitko sinä Vapaan mummon pullia?”

nyhtokaura pakkausuudistus 680

Muuta maailmaa ateria kerrallaan

Nyhtökaura rakastaa mausteita ja sopii jauhelihan tavoin patoihin, pannulle ja pastaan. Mieto Nude sopii tuttuihin kotiklassikoihin, Tomaatti vaikkapa italialaisiin makuihin ja Mexico eksoottisempiin maailmankeittiöihin. Valmiit Nyhtökaura® Pyörykät voi maustaa esimerkiksi korealaiseen tapaan tai paistaa helppo Nyhtökaura® Pihvi täydellisen purilaisen väliin.

Uutuus Delikaura™ sopii hyvin leipien täytteisiin, mutta mainiosti myös vaikka salaattiin tai wokkiin. K-Ruoka.fista löydät herkullisia koko perheen reseptejä Nyhtökaurasta sekä Delikaurasta.

nyhtokaura pakkausuudistus 123 680