Aiolimuusi
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
Vaihtelua perinteiseen perunamuusiin saat lisäämällä soseen joukkoon valkosipulimajoneesia ja kapriksia. Muusi sopii erityisesti kalan kanssa tarjoiltavaksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
Ainekset
4 annosta
- 1 kg Pirkka perunoita (punainen pussi)
- 1/4 dl Pirkka aioli valkosipulimajoneesia
- 2 rkl kapriksia
- n. 1/2 tl suolaa
Ravintosisältö
- Energia349 kJ / 84 kcal
- Rasva1,3 g
- josta tyydyttynyttä0,1 g
- Hiilihydraatit14,9 g
- josta sokereita0,6 g
- Proteiini1,8 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Kuori ja paloittele perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Säästä perunoiden keitinvesi.
- Soseuta perunat sähkövatkaimella tai perunasurvimella. Kaada joukkoon kuumaa keitinvettä sen verran, että saat sopivan paksuista muusia. Lisää aioli, kaprikset ja suola. Tarjoa kirjolohipihvien kanssa.
Huom! Muusi on maidoton.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etuPlussa-kortillaEtuhinta 3,99/kpl15,96/lIlman Plussa-korttia 4,15/kpl (16,60/l)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,9(180 arviota)
- alle 15 min3,1(77 arviota)
- yli 60 min4,3(15 arviota)
- 30 - 60 min3,4(10 arviota)
- 30 - 60 min4,0(55 arviota)
- 30 - 60 min4,2(29 arviota)
- 30 - 60 min3,3(8 arviota)
- alle 30 min4,4(76 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (1 arvio)