Hyppää sisältöön
AiolimuusiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Aiolimuusi

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
Vaihtelua perinteiseen perunamuusiin saat lisäämällä soseen joukkoon valkosipulimajoneesia ja kapriksia. Muusi sopii erityisesti kalan kanssa tarjoiltavaksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton

Ainekset

4 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    349 kJ / 84 kcal
  • Rasva
    1,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,1 g
  • Hiilihydraatit
    14,9 g
  • josta sokereita
    0,6 g
  • Proteiini
    1,8 g
  • Suola
    0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja paloittele perunat. Keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Säästä perunoiden keitinvesi.
  2. Soseuta perunat sähkövatkaimella tai perunasurvimella. Kaada joukkoon kuumaa keitinvettä sen verran, että saat sopivan paksuista muusia. Lisää aioli, kaprikset ja suola. Tarjoa kirjolohipihvien kanssa.
Huom! Muusi on maidoton.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (1 arvio)