Halloumi-lihapataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Halloumi-lihapata

Halloumi-lihapata lämmittää talvipäivänä ja vie ajatukset Välimeren rannoille. Täyteläisessä lihapadassa muhii lisäksi munakoisoa sekä papuja ja ruoka viimeistellään halloumilla. Noin 3,20€/annos.*

  • 5 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

5 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota liha huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen valmistusta.
  2. Kuutioi liha. Lohko kuoritut sipulit ja viipaloi valkosipulinkynnet.
  3. Ruskista lihakuutiot öljyssä padassa ja siirrä sivuun.
  4. Kuullota sipulit ja valkosipulit padassa. Pane lihapalat takaisin pataan yhdessä mausteiden ja tomaattimurskan kanssa.
  5. Huuhtele tomaattitölkki vedellä ja kaada vesi pataan. Lisää myös fondi. Kuumenna kiehuvaksi, laske lämpö ja peitä kannella. Anna hautua välillä sekoittaen tun