• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Jauhelihatäytteiset cannellonit

Jauhelihatäytteiset cannellonit on tehty tuorepastalevyistä. Täytä cannelonit jauhelihalla ja kuorruta juustokastikkeella.
Jauhelihatäytteiset cannellonit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 462 kcal / annos (300g)

Ainekset

5 annosta
    • 1pkt(200 g)tuorelasagnelevyjä

Täyte

Vuoan pohjalle

    • öljyä
    • Pirkka pastakastiketta
    • 1/2dlvettä

Juustokastike

Pinnalle

    • 1dljuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kiehauta paistinpannussa öljyssä sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Sekoita joukkoon jauheliha ja ruskista kevyesti. Valuta herkkusienistä liemi pois. Lisää herkkusienet ja pastakastike jauhelihan joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Sulata rasva kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon jauhot ja lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Mausta suolalla ja muskottipähkinällä. Lisää juustoraaste ja sekoita kastike tasaiseksi.
  3. Voitele uunivuoka öljyllä. Levitä loput pastakastikkeesta vuoan pohjalle ja huuhtele tölkki 1/2 dl:lla vettä ja kaada vuokaan. Leikkaa lasagnelevy 10 osaan. Levitä jauhelihatäytettä levyjen reunaan ja kääri levyt rullalle. Aseta cannellonit vuokaan vieretysten yhteen kerrokseen. Kaada cannellonien päälle juustokastike ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 462 kcal1 940 kJ
  • Proteiinia29,1 g
  • Hiilihydraatteja37,5 g
  • Rasvaa21,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille