Jauhelihatäytteiset cannellonit Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Jauhelihatäytteiset cannellonit

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Jauhelihatäytteiset cannellonit on tehty tuorepastalevyistä. Täytä cannelonit jauhelihalla ja kuorruta juustokastikkeella.

    Ainekset

    5 annosta
    1 pkt (200 g)
     
    tuorelasagnelevyjä
    tai

    Täyte

    300 g
     
    jauhelihaa
    tai
    2 rkl
     
    öljyä
    tai
    1 (100 g)
     
    sipuli
    tai
    2
     
    valkosipulinkynttä
    tai
    1 tlk (170 g)
     
    tai
    1 1/2 dl
     
     
    tai
    Pirkka tomaatti-valkosipulipastakastiketta
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    1/2 tl
     
    mustapippuria
    tai

    Vuoan pohjalle

     
    öljyä
    tai
     
    Pirkka pastakastiketta
    tai
    1/2 dl
     
    vettä
    tai

    Juustokastike

    30 g
     
    voita tai leivontamargariinia
    tai
    1/2 dl
     
    vehnäjauhoja
    tai
    5 dl
     
    maitoa
    tai
    1/2 tl
     
    suolaa
    tai
    ripaus
     
    muskottipähkinää
    tai
    1 dl
     
    tai

    Pinnalle

    1 dl
     
    juustoraastetta
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    647 kJ / 155 kcal
    Rasva
    7,9 g
    josta tyydyttynyttä
    3,5 g
    Hiilihydraatit
    11,2 g
    josta sokereita
    2,7 g
    Proteiini
    8,9 g
    Suola
    0,9 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min

    Kiehauta paistinpannussa öljyssä sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Sekoita joukkoon jauheliha ja ruskista kevyesti. Valuta herkkusienistä liemi pois. Lisää herkkusienet ja pastakastike jauhelihan joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

    Sulata rasva kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita joukkoon jauhot ja lisää maito vähitellen koko ajan sekoittaen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Mausta suolalla ja muskottipähkinällä. Lisää juustoraaste ja sekoita kastike tasaiseksi.

    Voitele uunivuoka öljyllä. Levitä loput pastakastikkeesta vuoan pohjalle ja huuhtele tölkki 1/2 dl:lla vettä ja kaada vuokaan. Leikkaa lasagnelevy 10 osaan. Levitä jauhelihatäytettä levyjen reunaan ja kääri levyt rullalle. Aseta cannellonit vuokaan vieretysten yhteen kerrokseen. Kaada cannellonien päälle juustokastike ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Plussa-etu −16 %
      Pirkka tomaatti-basilikapastakastike 390g
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 3,50/2 kpl
      4,49/kg
      Ilman Plussa-korttia 2,09/kpl (5,36/kg)
    • Plussa-etu −12 %
      Pirkka emmental-mozzarella juustoraaste 150g vähälaktoosinen
      Plussa-kortilla
      Etuhinta 4,00/2 kpl
      13,33/kg
      Ilman Plussa-korttia 2,29/kpl (15,27/kg)
    • K-Menu sipuli 500g Suomi 2lk
      Hinta 0,79/kpl
      1,58/kg
    • Sipuli 500g luomu NL/EG 2 lk
      Hinta 1,89/kpl
      3,78/kg
    • Valkosipuli 100g Espanja 1lk
      Hinta 1,09/kpl
      10,90/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 2,5 (12 arviota)

    • PastaMan
      1 vuosi sitten
      Vanha cannelloniresepti takaisin!!! Jauheliha + porkkanaraastetäytteellä olevat cannellonirullat tomaattikastikkeella. Mistähän resepti löytyisi?
    • Kokkinen
      1 vuosi sitten
      Mihin se edellinen canneloni resepti meni?
    • Kotikokki
      1 vuosi sitten
      Samaa mieltä. Vanha resepti takaisin kiitos.
    • Miksi poistettu
      1 vuosi sitten
      Se perus canneloni resepti takasin ja äkkiä.