Korealaiset kasslerpihvit
Mausta kaslerpihvit korealaisittain ja saat mehevän ruuan viikonloppuun. Noin 2,00€/annos.
- 6 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1pkt(n. 1,2 kg)Pirkka suomalaista porsaan kassleria, miedosti suolattu
Marinadi
- 2(100 g)salottisipulia
- 6valkosipulinkynttä
- 3rklkalakastiketta
- 3rklöljyä
- 2rklraastettua sitruunaruohoa (esim. Spice Up!)
- 1 1/2rklPirkka japanilaista soijakastiketta
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- 2rklPirkka juoksevaa hunajaa
- 1limetin puristettu mehu
- tuoretta korianteria
Valmistus
yli 60 min- Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipuli. Yhdistä kaikki marinadin ainekset vahvaan suljettavaan muovipussiin.
- Leikkaa liha 1-2 cm:n paksuisiksi pihveiksi ja lisää ne marinadin sekaan muovipussiin. Kääntele pussia, kunnes marinadi peittää lihat tasaisesti.
- Sulje pussi ja nosta se jääkaappiin ja anna maustua 2-4 tuntia.
- Ota liha puoli tuntia ennen valmistusta huoneenlämpöön.
- Asettele lihat leivinpaperille uunipellille. Valele lihan pinta juoksevalla hunajalla.
- Paista keskitasolla 200 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes liha on kunnolla paahtunutta ja saanut väriä.
- Nosta uunista ja purista pinnalle limetin mehua. Koristele korianterilla ja tarjoa heti.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Suosittelen vaihtamaan öljyn paahdettuun sesam öljyyn, lime/korianteri toimii mutta on makumaailmalta eteläisempää aasiaa kuin Korea.