• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Korealaiset kasslerpihvitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Korealaiset kasslerpihvit

Noin 2,00€/annos.

  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 1pkt(n. 1,2 kg)Pirkka suomalaista porsaan kassleria, miedosti suolattu

Marinadi

    • 2(100 g)salottisipulia
    • 6valkosipulinkynttä
    • 3rklkalakastiketta
    • 3rklöljyä
    • 2rklraastettua sitruunaruohoa (esim. Spice Up!)
    • 1 1/2rklPirkka japanilaista soijakastiketta
    • ripaus mustapippuria

Lisäksi

    • 2rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1limetin puristettu mehu
    • tuoretta korianteria

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja hienonna salottisipulit ja valkosipuli. Yhdistä kaikki marinadin ainekset vahvaan suljettavaan muovipussiin.
  2. Leikkaa liha 1-2 cm:n paksuisiksi pihveiksi ja lisää ne marinadin sekaan muovipussiin. Kääntele pussia, kunnes marinadi peittää lihat tasaisesti.
  3. Sulje pussi ja nosta se jääkaappiin ja anna maustua 2-4 tuntia.
  4. Ota liha puoli tuntia ennen valmistusta huoneenlämpöön.
  5. Asettele lihat leivinpaperille uunipellille. Valele lihan pinta juoksevalla hunajalla.
  6. Paista keskitasolla 200 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes liha on kunnolla paahtunutta ja saanut väriä.
  7. Nosta uunista ja purista pinnalle limetin mehua. Koristele korianterilla ja tarjoa heti.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 9/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua