KvinoasalaattiReseptin teki kumppani

Kvinoasalaatti

Kvinoasalaatti on ruokaisa ja sitä on helppo muunnella eri ruokavalioihin sopivaksi. Resepti: Mari Moilanen

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 2dlkvinoaa
    • 4dlvettä
    • suolaa
    • 1/2keltainen paprika
    • 1/2punainen paprika
    • 100gkinkkua
    • 10 cmpala purjoa
    • 1tlkkidneypapuja
    • 1/2ruukkurucolaa
    • balsamicosiirappia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja kvinoa. Anna kiehua sekoittamatta n. 15 minuutin ajan niin, että kvinoa on kypsää ja vesi haihtunut. Sekoita kvinoa kuohkeaksi haarukalla. Anna jäähtyä.
  2. Leikkaa kinkku suikaleiksi, paprika pieniksi paloiksi ja purjo puolitetuiksi renkaiksi. Valuta neste pois kidneypavuista ja silppua rucola.
  3. Sekoita salaattiainekset ja kvinoa keskenään. Lorauta joukkoon hieman oliiviöljyä sekä balsamicoviinietikkaa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu