Kvinoasalaatti
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Kvinoasalaatti on ruokaisa ja sitä on helppo muunnella eri ruokavalioihin sopivaksi. Resepti: Mari Moilanen
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 dl | kvinoaa tai |
4 dl | vettä tai |
suolaa tai | |
1/2 | keltainen paprika tai |
1/2 | punainen paprika tai |
100 g | kinkkua tai |
10 cm | pala purjoa tai |
1 tlk | kidneypapuja tai |
1/2 ruukku | rucolaa tai |
balsamicosiirappia tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja kvinoa. Anna kiehua sekoittamatta n. 15 minuutin ajan niin, että kvinoa on kypsää ja vesi haihtunut. Sekoita kvinoa kuohkeaksi haarukalla. Anna jäähtyä.
Leikkaa kinkku suikaleiksi, paprika pieniksi paloiksi ja purjo puolitetuiksi renkaiksi. Valuta neste pois kidneypavuista ja silppua rucola.
Sekoita salaattiainekset ja kvinoa keskenään. Lorauta joukkoon hieman oliiviöljyä sekä balsamicoviinietikkaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,0(5 arvostelua)
- yli 60 min3,8(140 arvostelua)
- 30 - 60 min
- alle 15 min4,2(9 arvostelua)
- yli 60 min
- yli 60 min
- yli 60 min
- alle 30 min3,9(20 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (17 arvostelua)
- kokki2 vuotta sittenEi maistunut kovin hyvältä. :(