Vihannespannari
Helppo vihannespannari saa täytteekseen kesäkurpitsaa ja paprikaa. Timjami maustaa vihanneksilla ryyditetyn pannukakun, joka sopii vaikka iltapalaksi.
8 palaa30 - 60 min92,4 kcal / 100 g
Ainekset
8 palaa
Taikina
- 3dlvehnäjauhoja
- 2-3kananmunaa
- 1/2tlsuolaa
Täyte
- 1(n. 200 g)kesäkurpitsa
- 1/2tlsuolaa
- 2Pirkka punaista paprikaa
- 2Pirkka sipulia
- 2tlkuivattua timjamia tai
- n. 1/2dltuoretta timjamia hienonnettuna
- n. 1/2tlsuolaa
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin puoli tuntia.
- Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi ja ripottele päälle suola. Anna seistä hetken aikaa, jotta suola vetää kesäkurpitsasta nestettä. Suikaloi paprikat ja hienonna sipuli.
- Kuullota sipuli öljyssä. Kuivaa kesäkurpitsasuikaleet talouspaperilla ja lisää ne pannulle paprikasuikaleiden kanssa. Kypsennä noin 5 minuuttia. Mausta timjamilla ja suolalla.
- Levitä vihannekset tasaiseksi kerrokseksi (voidellun) leivinpaperin päälle uunipannulle ja kaada taikina vihannesten päälle. Kypsennä 225 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Kategoriat
Teemat Sesongit Ruokalajit Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 92,4 kcal387 kJ
- Proteiinia 3,78 g
- Hiilihydraatteja11,9 g
- Rasvaa3,23 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi