• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vihannespannari

Vihannespannari
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 palaa
  • 30 - 60 min
  • 92,4 kcal / 100 g

Ainekset

8 palaa

Taikina

    • 6dlPirkka kevytmaitoa
    • 3dlvehnäjauhoja
    • 2-3Pirkka kananmunaa
    • 1/2tlsuolaa

Täyte

    • 1(n. 200 g)kesäkurpitsa
    • 1/2tlsuolaa
    • 2rklPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • 2Pirkka punaista paprikaa
    • 2Pirkka sipulia
    • 2tlkuivattua timjamia
    • tai
    • n. 1/2dltuoretta timjamia hienonnettuna
    • n. 1/2tlsuolaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna turvota noin puoli tuntia.
  2. Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi ja ripottele päälle suola. Anna seistä hetken aikaa, jotta suola vetää kesäkurpitsasta nestettä. Suikaloi paprikat ja hienonna sipuli.
  3. Kuullota sipuli öljyssä. Kuivaa kesäkurpitsasuikaleet talouspaperilla ja lisää ne pannulle paprikasuikaleiden kanssa. Kypsennä noin 5 minuuttia. Mausta timjamilla ja suolalla.
  4. Levitä vihannekset tasaiseksi kerrokseksi (voidellun) leivinpaperin päälle uunipannulle ja kaada taikina vihannesten päälle. Kypsennä 225 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 92,4 kcal387 kJ
  • Proteiinia3,78 g
  • Hiilihydraatteja11,9 g
  • Rasvaa3,23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua