• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Panangcurry broilerista

Thaimaalainen tai nimensä mukaisesti malesialainen panangcurry on mausteinen, mutta kuitenkin hieman miedompi thaimaalainen kastikeruoka.
Panangcurry broilerista
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 515 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise ja hienonna chili. Kuori halutessasi pähkinät ja paahda ne kuivassa, kuumassa pannussa.
  2. Kuumenna öljy tilavassa kasarissa. Kuullota sipulit, lisää currytahna ja chilit. Kaada joukkoon kookosmaito ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää broilerit kahdessa erässä ja anna kiehua hetken aikaa. Mausta kalakastikkeella, limetinmehulla- ja raasteella, sekä ripauksella suolaa. Keitä hiljalleen vielä 5-10 minuuttia, niin että broilerit ovat kypsiä.
  3. Lisää lopuksi suikaloitu basilika ja pähkinät. Koristele halutessasi annokset kokonaisilla chilirenkailla. Tarjoa riisin kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa curryn myös naudanlihasuikaleista tai kasvisversiona tofusta.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 515 kcal2 160 kJ
  • Proteiinia38 g
  • Hiilihydraatteja11 g
  • Rasvaa36 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 39 arvostelua