Pekoni-grillijuustot
Super helppo alkupala tai naposteltava syntyy pekoniin käärityistä grillijuuston paloista. Tämän herkun voit valmistaa myös grillissä!
- 8 kpl
- alle 15 min
Ainekset
8 kpl
- 1pkt(250 g)Pirkka grillijuustoa tai
- 1pkt(250 g)Pirkka Parhaat halloumia
- 1pkt(150 g)pekonia
- 1kevätsipulin varsi hienonnettuna
Lisäksi
- ajvar-tahnaa
Valmistus
alle 15 min- Leikkaa grillijuusto paloiksi ja kieputa pekonit juustopalojen ympärille.
- Paista pannussa tai grillissä käännellen, kunnes pekoni on kypsää ja juusto hieman pehmennyt. Tarjoa pekoni-grillijuustot esimerkiksi aiolin ja ajvar-tahnan eli paprika-munakoisotahnan kanssa.
Tiesitkö että...
Katso ajvar-tahnan resepti osoitteesta https://www.k-ruoka.fi/reseptit/ajvar-kastike.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi