PeltilasagneTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Peltilasagne

Levitä lasagne vaihteeksi pellille ja täytä pekonilla tai parmankinkulla höystetyllä jauhelihaseoksella sekä ricotta-mozzarellatahnalla. Noin 6,40€/annos*

  • 4-6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4-6 annosta

Jauhelihakastike

    • 1pkt(300 g)HK hienoksi jauhettua naudan sisäpaistia
    • 1sipuli
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1rklöljyä
    • 1prk(350 g)Così Com´è punainen miniluumutomaatti, säilyke
    • 3/4tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1/2ruukkuaruukkua basilikaa hienonnettuna

Juustoseos

    • 2prk(à 250 g)ricottajuustoa (esim. Galbani)
    • 150gK-Menu mozzarellaraastetta
    • 2kananmunaa
    • 1/2tlsuolaa
    • ripaus rouhittua mustapippuria

Päälle

    • 100gK-Menu mozzarellaraastetta
    • 1prk(350 g)Così Com´è punainen miniluumutomaatti, säilyke
    • 1/2ruukkuabasilikaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori ja hienonna sipulit. Suikaloi pekonit tai parmankinkku. Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuullota sipuleita siinä hetken. Lisää pekonit tai parmankinkku. Kääntele hetken. Lisää jauheliha ja annan sen ruskistua. Lisää tomaattisäilyke liemineen ja mausteet. Hauduta noin 1o minuuttia.
  2. Sekoita ricottajuustot, mozzarellaraaste ja kananmunat keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kokoa lasagne syvälle uunipannulle. Pese uunipannu hyvin ennen käyttöä tai vuoraa leivinpaperilla. Laita pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle kerros lasagnelevyjä. Levitä niiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta ja puolet juustoseoksesta. Levitä päälle toinen kerros lasagnelevyjä ja sen päälle loput juustoseoksesta.
  4. Nostele päälle vielä säilöttyjä tomaatteja liemineen ja ripottele juustoraastetta.
  5. Paista 200 asteessa 30-40 minuuttia uunin keskitasolla. Viimeistele basilikalla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 15 arvostelua