• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porkkana-mannalaatikko

Porkkana-mannalaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • yli 60 min
  • 52 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Kuori porkkanat, paloittele ja keitä kypsiksi vedessä (15-20 minuuttia). Kaada keitinvesi talteen ja soseuta porkkanat. Sekoita porkkanasoseeseen keitinlientä, kermaa ja mannasuurimot. Jos haluat täysin maidottoman laatikon, lisää vain keitinlientä. Mausta porkkanasose suolalla ja mantelirouheella. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja kypsennä 150 asteessa noin 1 1/2 tuntia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 52 kcal217 kJ
  • Proteiinia1,07 g
  • Hiilihydraatteja5,35 g
  • Rasvaa2,83 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille