• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porkkanalaatikko mannasuurimoista

Pehmeän makuinen mannasuurimoista valmistettu porkkanalaatikko tuo vaihtelua perinteiseen puuroriisiä sisältävään reseptiin.
Porkkanalaatikko mannasuurimoista
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • yli 60 min
  • 54,8 kcal / 100 g

Ainekset

    • 1kgporkkanoita
    • vettä, suolaa
    • 1 1/2dlkermaa
    • 3/4dlmannasuurimoita
    • 1dlporkkanoiden keitinlientä
    • 1tlsuolaa
    • 2rklmantelijauhetta tai -rouhetta

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä porkkanat kypsiksi ja soseuta ne. Lisää porkkanasoseeseen kerma, mannasuurimot ja keitinliemi. Mausta suolalla ja mantelijauheella tai -rouheella.
  2. Kypsennä seosta voidellussa uunivuoassa 150-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 54,8 kcal229 kJ
  • Proteiinia1,5 g
  • Hiilihydraatteja7,63 g
  • Rasvaa1,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille
  • Nimetön käyttäjä20.12.2015

    Onko tuo kerma kuohukermaa vai ruokakermaa??

  • Kuluttajapalvelu11.12.2015

    Pahoittelut, että reseptiin on erehdyksessä eksynyt marjapuuron kuva. Korjaamme asian mahdollisimman pikaisesti. Kiitos huomiosta!

  • Pizzzz11.12.2015

    Punakat porkkanat. Ja mantelilastut on kuin puolukat, mutta silmä voi pettää 😉

  • IHMETTELEVÄ9.12.2015

    NÄYTTÄÄ KOVASTI MARJAPUUROLTA TÄMÄ PORKKANALAATIKKO!