Hyppää sisältöön
PorkkanalaatikkopihvitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Porkkanalaatikkopihvit

  • Annosmäärä10 kpl
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
Porkkanalaatikkopihvit pelastavat kun joululaatikot jo kyllästyttävät. Salaattijuusto ja yrtit antavat pihveille mukavasti makua.
  • Gluteeniton

Ainekset

10 kpl

Paistamiseen

  • 3 rkl rypsiöljyä

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    1 803 kJ / 434 kcal
  • Rasva
    29,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    6,2 g
  • Hiilihydraatit
    31,4 g
  • josta sokereita
    6 g
  • Proteiini
    9 g
  • Suola
    1,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita porkkanalaatikon rakenne rikki.
  2. Nosta salaattijuustokuutiot öljymarinadista kulhoon. Riko niiden rakenne haarukalla. Hienonna yrtit ja kuoritut valkosipulinkynnet.
  3. Lisää juustoseokseen porkkana­laatikko, yrtit, valkosipulit, kananmunat, korppujauhot sekä pippuri ja sekoita tasaiseksi.
  4. Paista taikina pihveiksi paistinpannulla öljyssä.
  5. Valmista perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita ranskankerma ja salviapesto keskenään kastikkeeksi. Tarjoa porkkanalaatikkopihvit perunasoseen ja salviakastikkeen kanssa.
Voit säästää salaattijuuston öljyn ja käyttää sen salaatinkastikkeena.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (67 arviota)

  • Hansu
    6 kuukautta sitten
    Miellyttävä.Kivaa vaihtelua. Maukas. Helppo valmistaa.
  • Kuura
    4 vuotta sitten
    Pihveistä sai helposti fodmap:iin sopivat, kun käyttää laktoosittomia salaatti- tai fetajuustokuutioita, korppujauhot gluteenittomina ja jättää valkosipulin pois. Itse korvasin valkosipulin paistamalla pihvit valkosipulin makuisella rypsiöljyllä. Tuli muuten hyviä!
  • K-Kuluttajapalvelu
    4 vuotta sitten
    Ananas123, kyllä porkkanalaatikkopihvit voi hyvin pakastaa ja syödä sitten myöhemmininkin.
  • Ananas123
    4 vuotta sitten
    Voikohan näitä pakastaa?
  • Sara h
    5 vuotta sitten
    Sopiiko nämä fodmap ruokavalioon? Ja voiko nämä valmistaa uunissa?
  • K-Kuluttajapalvelu
    5 vuotta sitten
    Sara h, fodmap-ruokavaliossa yleensä vältetään esimerkiksi vehnää, valkosipulia ja laktoosia, joten tämä resepti ei ole ruokavalioon paras mahdollinen. Porkkanalaatikkopihvit voi valmistaa myös uunissa, 200 asteessa noin 20 minuuttia. Pihvit kannattaa kääntää lastalla paiston puolivälissä, niin pihveille saa kauniin paistopinnan.
  • Irina
    5 vuotta sitten
    Kiinnostava resepti! Ajon huomenna lapsen kanssa sitten näitä valmistaa. Mietin vain että jos jää pihvejä yli niin voiko sitten jääkaapissa seuraavaan päivään säilyttää? Ja miten sitten niitä lämmitetään mikrossa vain? Itse ajoin tehdä näitä uunissa jos se on mahdollista ja säästää seuraavaan päivään seuraavaksi lounaaksi!
  • K-Kuluttajapalvelu
    5 vuotta sitten
    Irina, yli jääneet pihvit säilyvät hyvin jääkaapissa seuraavaan päivään. Pihvit voi lämmittää uudelleen mikrossa, uunissa tai paistinpannulla.
  • Jasbertti
    5 vuotta sitten
    Todella hyviä pihvejä.
  • Saaga
    5 vuotta sitten
    K-Kuluttajapalvelu, kiitos nopeasta vastauksesta. Todella hyviä ja helppoja pihvejä.
  • Saaga
    5 vuotta sitten
    Voisiko nuo pihvit kypsentää uuniissa? Olisi helpompaa, eikä tarvitsisi seistä hellan edessä niin kauan.
  • K-Kuluttajapalvelu
    5 vuotta sitten
    Saaga, porkkanalaatikkopihvit voi valmistaa myös uunissa, 200 asteessa noin 20 minuuttia. Pihvit kannattaa kääntää lastalla paiston puolivälissä, niin pihveille saa kauniin paistopinnan.
  • Kuusen alta
    5 vuotta sitten
    Nam! Helppoja ja maukkaita. Ruohosipuli oli kaupassa huonoa joten korvasin sen vähän pannulla pehmenetyllä purjolla. Ja salviasta kun en tykkää laitoin ihan tavallista basilikapestoa kastikkesee. Toimi.
  • Ojanpohja
    5 vuotta sitten
    Ihan parhaita, pelastivat koko viikonlopun.