Porkkanalaatikkopihvit
- Annosmäärä10 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Porkkanalaatikkopihvit pelastavat kun joululaatikot jo kyllästyttävät. Salaattijuusto ja yrtit antavat pihveille mukavasti makua.
- Gluteeniton
Ainekset
10 kpl
- 1 rs (400 g) Saarioinen porkkanalaatikkoa
- 1 tlk (340 g/200 g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
- 1 dl lehtipersiljaa
- 1 dl ruohosipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 kananmunaa
- 1 dl korppujauhoja
- ripaus mustapippuria
Paistamiseen
- 3 rkl rypsiöljyä
Lisäksi
- 1 ps (700 g) Pirkka suomalaista perunamuusia (pakaste)
- 3 1/2 dl maitoa
- 1/2 tl suolaa
- 1 prk (150 g) Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 2 rkl Pirkka salviapestoa
Ravintosisältö
- Energia1 803 kJ / 434 kcal
- Rasva29,2 g
- josta tyydyttynyttä6,2 g
- Hiilihydraatit31,4 g
- josta sokereita6 g
- Proteiini9 g
- Suola1,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Sekoita porkkanalaatikon rakenne rikki.
- Nosta salaattijuustokuutiot öljymarinadista kulhoon. Riko niiden rakenne haarukalla. Hienonna yrtit ja kuoritut valkosipulinkynnet.
- Lisää juustoseokseen porkkanalaatikko, yrtit, valkosipulit, kananmunat, korppujauhot sekä pippuri ja sekoita tasaiseksi.
- Paista taikina pihveiksi paistinpannulla öljyssä.
- Valmista perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita ranskankerma ja salviapesto keskenään kastikkeeksi. Tarjoa porkkanalaatikkopihvit perunasoseen ja salviakastikkeen kanssa.
Voit säästää salaattijuuston öljyn ja käyttää sen salaatinkastikkeena.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min2,3(4 arviota)
- Videoalle 30 min3,6(72 arviota)
- 30 - 60 min4,0(107 arviota)
- alle 30 min3,7(7 arviota)
- alle 15 min3,9(118 arviota)
- alle 30 min3,8(115 arviota)
- alle 30 min3,2(52 arviota)
- alle 30 min4,5(44 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (67 arviota)
- Hansu6 kuukautta sittenMiellyttävä.Kivaa vaihtelua. Maukas. Helppo valmistaa.
- Kuura4 vuotta sittenPihveistä sai helposti fodmap:iin sopivat, kun käyttää laktoosittomia salaatti- tai fetajuustokuutioita, korppujauhot gluteenittomina ja jättää valkosipulin pois. Itse korvasin valkosipulin paistamalla pihvit valkosipulin makuisella rypsiöljyllä. Tuli muuten hyviä!
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenAnanas123, kyllä porkkanalaatikkopihvit voi hyvin pakastaa ja syödä sitten myöhemmininkin.
- Ananas1234 vuotta sittenVoikohan näitä pakastaa?
- Sara h5 vuotta sittenSopiiko nämä fodmap ruokavalioon? Ja voiko nämä valmistaa uunissa?
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenSara h, fodmap-ruokavaliossa yleensä vältetään esimerkiksi vehnää, valkosipulia ja laktoosia, joten tämä resepti ei ole ruokavalioon paras mahdollinen. Porkkanalaatikkopihvit voi valmistaa myös uunissa, 200 asteessa noin 20 minuuttia. Pihvit kannattaa kääntää lastalla paiston puolivälissä, niin pihveille saa kauniin paistopinnan.
- Irina5 vuotta sittenKiinnostava resepti! Ajon huomenna lapsen kanssa sitten näitä valmistaa. Mietin vain että jos jää pihvejä yli niin voiko sitten jääkaapissa seuraavaan päivään säilyttää? Ja miten sitten niitä lämmitetään mikrossa vain? Itse ajoin tehdä näitä uunissa jos se on mahdollista ja säästää seuraavaan päivään seuraavaksi lounaaksi!
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenIrina, yli jääneet pihvit säilyvät hyvin jääkaapissa seuraavaan päivään. Pihvit voi lämmittää uudelleen mikrossa, uunissa tai paistinpannulla.
- Jasbertti5 vuotta sittenTodella hyviä pihvejä.
- Saaga5 vuotta sittenK-Kuluttajapalvelu, kiitos nopeasta vastauksesta. Todella hyviä ja helppoja pihvejä.
- Saaga5 vuotta sittenVoisiko nuo pihvit kypsentää uuniissa? Olisi helpompaa, eikä tarvitsisi seistä hellan edessä niin kauan.
- K-Kuluttajapalvelu5 vuotta sittenSaaga, porkkanalaatikkopihvit voi valmistaa myös uunissa, 200 asteessa noin 20 minuuttia. Pihvit kannattaa kääntää lastalla paiston puolivälissä, niin pihveille saa kauniin paistopinnan.
- Kuusen alta5 vuotta sittenNam! Helppoja ja maukkaita. Ruohosipuli oli kaupassa huonoa joten korvasin sen vähän pannulla pehmenetyllä purjolla. Ja salviasta kun en tykkää laitoin ihan tavallista basilikapestoa kastikkesee. Toimi.
- Ojanpohja5 vuotta sittenIhan parhaita, pelastivat koko viikonlopun.