Hyppää sisältöön
Punainen currytahnaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Punainen currytahna

  • Annosmäärä1 annos
  • Valmistusaikaalle 15 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Itse tehty thaimaalainen punainen currytahna on monipuolinen käytössä ja yllättävän helppo tehdä. Käytä tuoretta currytahnaa esimerkiksi punaiseen kanacurryyn.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

1 annos

Ravintosisältö

  • Energia
    504 kJ / 121 kcal
  • Rasva
    2,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,4 g
  • Hiilihydraatit
    14,9 g
  • josta sokereita
    9,7 g
  • Proteiini
    6,8 g
  • Suola
    0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuori valkosipulinkynnet. Viipaloi chili. Kuori ja pilko sitruunaruoho, salottisipuli ja inkivääri.
  2. Pane kaikki currytahna ainekset kulhoon ja soseuta tahnaksi sauvasekoittimen avulla.
Vinkki! Säilytä loput currytahnasta lasipurkissa jääkaapissa. Currytahna säilyy kylmässä noin kaksi viikkoa. Vinkki! Käytä tulisempaan curryn kaikki currytahna.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,9 (23 arviota)