Punainen currytahna
- Annosmäärä1 annos
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Itse tehty thaimaalainen punainen currytahna on monipuolinen käytössä ja yllättävän helppo tehdä. Käytä tuoretta currytahnaa esimerkiksi punaiseen kanacurryyn.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
1 annos
- 4 isoa valkosipulinkynttä
- 2 Pirkka mietoa punaista chiliä
- 2 sitruunaruohon vartta
- 1 (30 g) Pirkka salottisipuli
- 1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
- 2 kaffirlimetinlehteä (kuivattua)
- 2 rkl kalakastiketta
- 1 rkl limetinmehua
- 1 rkl Pirkka tomaattisosetta
- 1 tl sokeria
- 1 tl jauhettua korianteria
- 1 tl juustokuminaa
Ravintosisältö
- Energia504 kJ / 121 kcal
- Rasva2,7 g
- josta tyydyttynyttä0,4 g
- Hiilihydraatit14,9 g
- josta sokereita9,7 g
- Proteiini6,8 g
- Suola0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
- Kuori valkosipulinkynnet. Viipaloi chili. Kuori ja pilko sitruunaruoho, salottisipuli ja inkivääri.
- Pane kaikki currytahna ainekset kulhoon ja soseuta tahnaksi sauvasekoittimen avulla.
Vinkki! Säilytä loput currytahnasta lasipurkissa jääkaapissa. Currytahna säilyy kylmässä noin kaksi viikkoa. Vinkki! Käytä tulisempaan curryn kaikki currytahna.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min3,5(6 arviota)
- alle 15 min3,7(7 arviota)
- alle 15 min4,2(27 arviota)
- Videoalle 30 min3,2(134 arviota)
- alle 30 min2,1(7 arviota)
- alle 30 min3,0(18 arviota)
- alle 30 min3,7(37 arviota)
- alle 30 min3,9(53 arviota)
Arvostele resepti
ka. 2,9 (23 arviota)