Punainen currytahna
Itse tehty thaimaalainen punainen currytahna on monipuolinen käytössä ja yllättävän helppo tehdä. Käytä tuoretta currytahnaa esimerkiksi punaiseen kanacurryyn. Noin 6,15€/annos.*
- 1 annos
- alle 15 min
Ainekset
1 annos
- 4isoa valkosipulinkynttä
- 2sitruunaruohon vartta
- 1(30 g)Pirkka salottisipuli
- 1rkltuoretta inkivääriä hienonnettuna
- 2kaffirlimetinlehteä (kuivattua)
- 1rkllimetinmehua
- 1tlsokeria
- 1tljauhettua korianteria
- 1tljuustokuminaa
Valmistus
alle 15 min- Kuori valkosipulinkynnet. Viipaloi chili. Kuori ja pilko sitruunaruoho, salottisipuli ja inkivääri.
- Pane kaikki currytahna ainekset kulhoon ja soseuta tahnaksi sauvasekoittimen avulla.
Tiesitkö että...
Vinkki! Säilytä loput currytahnasta lasipurkissa jääkaapissa. Currytahna säilyy kylmässä noin kaksi viikkoa. Vinkki! Käytä tulisempaan curryn kaikki currytahna. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 12/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi