• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Ruokaisa tortellinisalaatti

Ruokaisa tortellinisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 668 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta
    • 2pkt(à 250 g)Pirkka kinkkutortellini tuorepastaa

Kastike

    • 3/4dloliiviöljyä
    • 2 1/2rklbalsamiviinietikkaa
    • 1/2tltimjamia
    • 1/4tlmustapippuria
    • ripaussuolaa
    • ripaussokeria

Salaatti

Koristeeksi

    • persiljaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä tortellinit pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
  2. Sekoita oliiviöljyn joukkoon balsamiviinietikka, timjami, mustapippuri, suola ja sokeri. Kaada kastike lämpimien tortellinien päälle, sekoita varovasti ja jäähdytä.
  3. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo. Huuhdo paprikat ja tomaatit. Kuutioi paprikat ja lohko tomaatit. Lisää tortellinien joukkoon purjosuikaleet ja paprikakuutiot.
  4. Levitä huuhdotut ja valutetut salaatinlehdet laakealle vadille. Kaada tortelliniseos salaattipedille. Ripottele pinnalle parmesaanijuustoa. Asettele tomaattilohkot salaatin reunoille. Kiedo keittokinkkuviipaleet ruusukkeiksi ja lisää ne salaattiin. Koristele persiljalla. Tarjoa ruokaisa tortellinisalaatti tuoreen patongin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 668 kcal2 800 kJ
  • Proteiinia26 g
  • Hiilihydraatteja72,8 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua