Tapenade eli oliivitahna
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Tapenade eli oliivitahna on helppo ja nopea levite leivän päälle.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
- 3–4 dl Pirkka mustia kivettömiä oliiveja
- 1–2 anjovisfileetä
- 3–4 tl Pirkka kapriksia
- 2 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
Valmistus
alle 15 min
- Valuta oliivit liemestään ja mittaa kaikki aineet tehosekoittimeen. Soseuta tasaiseksi tahnaksi. Tarjoa patongin päällä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka mustat oliivit 320g/160gHinta 1,75/kpl10,94/kg
- Abba anjovisfileitä 125/79gHinta 3,65/kpl46,20/kg
- Pirkka kapris 50g/35gHinta 0,99/kpl28,29/kg
- Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljy 500mlHinta 7,25/kpl14,50/l
- K-Menu mustat oliivit 240g/100gHinta 0,82/kpl8,20/kg
- Figaro musta oliivi 340g/160g kivetönHinta 2,25/kpl14,06/kg
- Figaro kapris etikkaliemessä 50g/35gHinta 1,19/kpl34,00/kg
- Santa Maria Kapris 80gHinta 2,99/kpl37,38/kg
- Bertolli ekstra-neitsytoliiviöljy 200ml sprayHinta 7,25/kpl36,25/l
- Fontana oliiviöljy 250 ml Classico EVHinta 6,25/kpl25,00/l
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(39 arviota)
- 30 - 60 min3,8(8 arviota)
- alle 15 min3,3(18 arviota)
- 30 - 60 min4,0(31 arviota)
- alle 15 min3,5(2 arviota)
- yli 60 min4,4(12 arviota)
- 30 - 60 min3,7(3 arviota)
- alle 15 min3,8(102 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (33 arviota)
- Kokki46 vuotta sittenTonnikala ja rommi uupuu.