Uunifeta-kanapasta
Helppo uunipasta pelastaa arjen kiireessä ja maistuu koko perheelle! Kana ja mehevä uunifeta kypsyvät helposti samassa vuoassa sillä aikaa, kun keität spagetin.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(400 g)Kariniemen Gourmet Kananpojan iso suikale fileestä, sitruuna-valkosipuli
- 2tlsitruunankuorta raastettuna
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
- ripausmustapippuria
- 250gspagettia
- 1rklsitruunanmehua
- 1dl(lehti)persiljaa hienonnettuna
- n. 1dlpastan keitinvettä
Valmistus
30 - 60 min- Sekoita fileesuikaleiden joukkoon chili ja sitruunankuori. Pane suikaleet uunivuoan reunoille. Nosta keskelle feta. Valuta päälle oliiviöljy ja rouhi ripaus mustapippuria.
- Paista 200-asteissa uunissa 15 minuuttia. Siirrä vuoka uunin ylätasolle ja nosta lämpötila 225 asteeseen. Paista vielä noin 10 minuuttia, kunnes kanat ja juusto saavat hiukan väriä.
- Keitä sillä välin pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä (2 l vettä + 1 tl suolaa). Ota osa keitinvedestä talteen ja valuta pasta.
- Kaada pasta, sitruunanmehu, persilja ja 1 dl pastan keitinvettä vuokaan. Sekoita. Lisää tarvittaessa pastan keitinvettä pienissä erissä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi