Vietnamilaiset salaattikäärötTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vietnamilaiset salaattikääröt

Vietnamilaiset salaattikääröt ovat näyttävää sormisyötävää. Ne täytetään maapähkinävoilla maustetulla broilerinjauhelihatäytteellä. N. 2,65€/annos*.

  • 4-6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4-6 annosta
    • 1ps(250 g)Pirkka cosmopolitan-salaattia
    • tai
    • sydänsalaattia

Täyte

    • 1rs(400 g)Pirkka Vikkelät kanan jauhelihaa
    • 1(n. 80 g)punasipuli
    • 1(n. 150 g)Pirkka punaista paprikaa
    • 2-3valkosipulinkynttä
    • 1/2rklraastettua inkivääriä
    • 3rklHoisin -kastiketta
    • 2rklPirkka soijakastiketta
    • 1rklriisiviinietikkaa
    • 1rklruokosokeria
    • 1rklpunaista currytahnaa
    • 3/4tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 3/4dlvettä

Päälle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori ja hienonna punasipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika.
  2. Kuumenna öljy pannulla. Lisää sipulit ja kääntele hetki. Lisää broilerin jauheliha ja ruskista se pannulla. Lisää paprikakuutiot, mausteet ja vesi pannulle. Hauduta noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi maapähkinävoi ja sekoita tasaiseksi.
  3. Irrota salaatinlehdet toisistaan ja asettele tarjoiluvadille. Valuta ananaspalat ja leikkaa halutessasi pienemmiksi. Rouhi pähkinät. Hienonna kevätsipulit.
  4. Jaa broileritäyte salaatinlehdille. Koristele ananaspaloilla, pähkinärouheella ja kevätsipulilla.

Katso video

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 02/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat